Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'GARFIELD'

Omiljeni mačak čeka vas na RTL-u!

Garfield je lijeni mačor koji vrijeme provodi gnjaveći svog gazdu Jona Arbucklea (Breckin Meyer) i ismijavajući susjedovog psa.

Image
Press/ 30.7.2017. u 19:04
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Uglavnom, Garfield ima život koji može samo poželjeti – izležava se po cijele dane, prežderava lazanjama i zadirkuje koga stigne. Jednog dana Jon se vrati kući s psićem Odiejem, kojeg je spasio iz azila kako bi impresionirao veterinarku Liz (Jennifer Love Hewitt), svoju simpatiju još iz srednjoškolskih dana. Jednog dana Odie nestane nakon što ga je nestašni Garfield ostavio izvan kuće, a vrata je zaključao.

Prema stripu Jima Davisa te polusatnoj animiranoj seriji s početaka 80-ih, snimljena je akcijska obiteljska komedija o poznatom lijenom mačoru koji će nas ponovno prisjetiti koliko smo voljeli ovog vjerojatno najpoznatijeg mačora na svijetu. Iako je Garfield oživio preko kompjuterske animacije, ostale životinje u ovoj zabavnoj komediji su prave, što Garfielda uzdiže iz svijeta životinja te mu daje ljudske osobine. Osim Garfielda, kojemu je u originalu glas podario Bill Murray, tu su poznati Breckin Meyer i lijepa Jennifer Love Hewitt kao Liz.

Čekamo vas u 21 sat na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ČESTITAMO

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Omiljena TV meteorologinja udala se u bajkovitoj vjenčanici!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba