Novosti

Omiljeni mačak čeka vas na RTL-u!

Garfield je lijeni mačor koji vrijeme provodi gnjaveći svog gazdu Jona Arbucklea (Breckin Meyer) i ismijavajući susjedovog psa.

Press
30.07.2017 19:04

Uglavnom, Garfield ima život koji može samo poželjeti – izležava se po cijele dane, prežderava lazanjama i zadirkuje koga stigne. Jednog dana Jon se vrati kući s psićem Odiejem, kojeg je spasio iz azila kako bi impresionirao veterinarku Liz ( Jennifer Love Hewitt ), svoju simpatiju još iz srednjoškolskih dana. Jednog dana Odie nestane nakon što ga je nestašni Garfield ostavio izvan kuće, a vrata je zaključao.

Prema stripu Jima Davisa te polusatnoj animiranoj seriji s početaka 80-ih, snimljena je akcijska obiteljska komedija o poznatom lijenom mačoru koji će nas ponovno prisjetiti koliko smo voljeli ovog vjerojatno najpoznatijeg mačora na svijetu. Iako je Garfield oživio preko kompjuterske animacije, ostale životinje u ovoj zabavnoj komediji su prave, što Garfielda uzdiže iz svijeta životinja te mu daje ljudske osobine. Osim Garfielda, kojemu je u originalu glas podario Bill Murray , tu su poznati Breckin Meyer i lijepa Jennifer Love Hewitt kao Liz.

Čekamo vas u 21sat na RTL-u!