Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
EMISIJA 'KAD SMO BILI MALI'

Omiljeni trener i televizijsko lice: Pogađate li tko je na fotografiji? 'Kao malog me nisu mogli natjerati u kuću'

U emisiji 'Kad smo bili mali' na RTL Kockici saznali smo kakav je trener Edin Mehmedović bio kao dječak

Image
Foto: Kad smo bili mali
RTL.hr/ 6.12.2022. u 13:37
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Omiljeni trener i televizijsko lice Edin Mehmedović ne skriva kako mu je najvažnija uloga u životu biti otac svojim kćerima. U emisiji RTL Kockice 'Kad smo bili mali' osvrnuo se na svoje djetinjstvo koje je proveo u zagrebačkom kvartu Dugave, usporedio ga s onim kakvog imaju današnja djeca, ali i istaknuo koliko je fizička aktivnost bitna od malih nogu.

"Djetinjstvo smo proveli vani, nije nas se moglo natjerati u kuću. Sjećam se onih velikih zima koje danas nažalost nemamo priliku vidjeti. Znali smo biti mokri kao miševi, mama bi nas zvala u kuću, a ja se ne bih dao doma. Ma nema šanse. Izmišljali smo puno toga, organizirali smo si olimpijade, natjecali smo se, penjali se po drvećima, igrali se skrivača, družili se", rekao je Edo s dozom nostalgije. Smatra kako to nije slučaj danas jer su roditelji ti koji su često preplašeni i boje se za sigurnost svoje djece, a djeca pak radije posegnu za mobitelima.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/4cfb3c3e-7542-11ed-8942-fa106cfdc2a2/original

Izvor: RTL Kockica

"Imam dvije školarke u kući i gledam njihovo odrastanje. Nekad smo se mi samostalno dogovarali za druženja, a danas je to drugačije. Kćer me zove da pitam nečije roditelje da se one igraju. Onda ja to moram organizirati. Pa joj znam reći da ona to može i sama. Mislim da su i roditelji malo strašljivi...", rekao je.

Istaknuo je i važnost fizičke aktivnosti od rane dobi, što je njega, primjerice, odvelo k tome da se u tom smjeru i stručno usavršava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Emisiju 'Kad smo bili mali' gledajte svaki dan, od ponedjeljka do petka, na RTL Kockici!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
REALITY ZVIJEZDA

Sjećate li se Nikoline Tutić? Bila je zvijezda showa 'Brak na prvu', a danas izgleda neprepoznatljivo

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba