Novosti

Omiljeni TV chef dobio je vlastitu emisiju: U prvoj epizodi 'Guštan... s Pažaninom' gostuju njegovi roditelji!

Što se kuha u Dalmaciji? Kako izgleda kad poznati chef priprema obroke u svom domu? Sve to otkriva emisija Guštan... s Pažaninom" koja se od danas ožujka prikazuje na besplatnoj online platformi RTLplay.

RTL.hr
04.03.2021 17:33

Tijekom šest epizoda proslavljenom hrvatskom kuharu i članu žirija Tri, dva, jedan – kuhaj!" , Ivanu Pažaninu u goste će dolaziti članovi njegove obitelji i prijatelji, poznate osobe iz društvenog života.

U svom domu u Splitu ugostio sam drage ljude kako bih im pripremio jela, ali ujedno educirao i njih i publiku koja će to gledati. Osim kuhanja, tu je i element odlaska po namirnice na splitsku peškariju i u razne trgovine", priča Pažanin. Naime, sve goste dočekat će u svom stanu, što mu je, kaže, česta praksa i bez kamera.

Volim kuhati pa onda volim i prijatelje počastiti hranom. Od mediteranske do kontinentalne, nađe se tu svega", otkriva Ivan, kojemu će u goste, između ostalih, doći i Jelena Rozga , Tonči Huljić , Zorica Kondža i njezin suprug Joško Banov , Željka Klemenčić , njegovi roditelji...

Pročitajte još
'Guštan... s Pažaninom' ekskluzivno na RTLplay platformi

Svi gledatelji besplatne online platforme RTLplay mogu guštati s Pažaninom svaki tjedan, a prva epizoda stiže većdanas kada će gledatelji moći vidjeti što će svojim roditeljima, Snježani i Anti , pripremiti njihov Ivan!