Novosti

On je kapetan koji će vas voditi kroz svako nevrijeme!

Svoju sudbinu povjeravamo herojima.

Press
02.04.2017 15:37

Dvije godine nakon bitke za New York, Steve Rogers ( Chris Evans ) u Washingtonu radi za tajnu službu S.H.I.E.L.D. pod vodstvom Nicka Furyja ( Samuel L. Jackson ) i istovremeno se prilagođava životu običnog građanina. Rogers i agentica Natasha Romanoff ( Scarlett Johansson ) su zajedno s protuterorističkim odjelom S.T.R.I.K.E., koji vodi agent Rumlow ( Frank Grillo ), poslani osloboditi taoce koje drže Georges Batroc i njegovi plaćenici na brodu koji pripada S.H.I.E.L.D.-u. Usred misije Rogers dozna da Romanoff ima skrivene planove da se domogne podataka koji se nalaze na računalu na brodu. Rogers se vraća u središte agencije te doznaje od Furyja o kakvim se informacijama radi - tajni projekt s letjelicima koje su povezane sa špijunskim satelitima te osmišljene da predvide i zaustave svaku potencijalnu prijetnju, tj. neprijateljski udar. Nakon što Romanoff ne uspije dekodirati podatke, Fury postane sumnjičav te odlučuje zatražiti od Alexandra Piersa ( Robert Redford ) da odgodi projekt. Na putu na sastanak s Mariom Hill ( Cobie Smulders ), Fury se nađe u zasjedi napadača koje vodi tajanstveni Ratnik zime ( Sebastian Stan ). Fury bježi u Rogersov apartman te upozorava Rogersa da je S.H.I.E.L.D. ugrožen. Nakon što Rogersu preda USB s podacima s broda, Furyja ubija Ratnik zime.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Ogroman kinohit, nominiran u kategoriji specijalnih efekata na Oscarima, "Kapetan Amerika: Ratnik zime" , dio je jednog od najuspješnijih filmskih serijala u svijetu posljednjih godina, još jedan među velikim filmovima o superherojima, nastalim prema Marvel stripovima. Ovaj nastavak Kapetan Amerika: Prvi osvetnik", režirali su Anthony i Joe Russo, koji su napravili tako dobar posao da su bili angažirani i za prošlogodišnji veliki hit Kapetan Amerika: Građanski rat" te čak za dva iduća nastavka koji se snimaju 2018. i 2019. Toliko poznata družina Osvetnika – Kapetan Amerika, Crna udovica, Sokol, a kasnije i drugi superjunaci u Kapetan Amerika: Građanski rat"- Hawkeye, Vision, Ant-Man, Spiderman, Crna pantera i drugi, redaju se u ovim iznimno popularnim kinohitovima, koji se za ljubitelje Marvela čine kao konačno dosanjani san.

Dakle, zvjezdana glumačka ekipa iz Osvetnika" Jossa Whedona je ponovno okupljena u Kapetan Amerika: Ratnik zime" - Chris Evans, Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson, u nastavku koji vuče svoj korijene iz 1970., kada su objavljene priče o konspiraciji poput Three Days of The Condor", u kojoj je film pronašao i najveći dio inspiracije. I dok su redatelji željeli da film ima što realniji dojam i puno praktičkih" efekata i stuntova, čak šest kompanija za vizualne efekte je radilo na filmu stvarajući 2 500 vizualnih efekata. Rezultat je zadivljuć, zadovoljene su obje strane, u filmu koji gledatelju iz sekunde u sekundu donosi iznenađenje i ushićenje.

Ispecite kokice i pridružite nam se u 20 sati!