Novosti

On je na listi najseksi frajera u Australiji, a uskoro ćete ga gledati na RTL-u!

Rodger Corser glavni je glumac u novoj seriji 'Zovi doktora!'

RTL TV
05.03.2020 11:00

Rodger Corser jedan je od najtraženijih australskih glumaca, a usprkos pažnji koju privlači, za sebe kaže kako je zapravo 'dečko iz susjedstva' koji uživa sa svojom obitelji i u sasvim prosječnim stvarima.

Rodger Corser nije samo šarmantnikirurgu novoj hit-seriji, iza sebe ima preko 30 sjajnih filmova i serija. Poznat po raznim ulogama, od detektiva pa sve do doktora, Rodger je definitivno glumac koji zna kako se nositi s ulogama kojima je potreban dašak seksipila.

Ima malo zločestoga u samopouzdanju i seksipilu", objašnjava i dodaje: Možete biti zgodni i lijepi, ali samopouzdanje je seksi."

Kada nije zauzet glumačkim ili producentskim obvezama, ovaj talentirani glumac najviše samopouzdanja osjeća u društvu svoje supruge, Renae, s kojom je u braku 11 godina.

Ona je majka moje djece, ona je moj partner. Ona je sve", kaže Rodger, dodajući da kamere nisu sastavni dio njihovih života.

Seriju 'Zovi doktora!' s Rodgerom Corserom u glavnoj ulozi gledajte na RTL Passionu u utorak, 10. ožujka u 21.50 sati, a zatim od ponedjeljka do petka u istom terminu.