Play ponuda
Play ponuda
Rodger Corser

On je na listi najseksi frajera u Australiji, a uskoro ćete ga gledati na RTL-u!

Rodger Corser glavni je glumac u novoj seriji 'Zovi doktora!'

Image
RTL TV/ 5.3.2020. u 11:00
Play ponuda

Rodger Corser jedan je od najtraženijih australskih glumaca, a usprkos pažnji koju privlači, za sebe kaže kako je zapravo 'dečko iz susjedstva' koji uživa sa svojom obitelji i u sasvim prosječnim stvarima.

Rodger Corser nije samo šarmantni kirurg u novoj hit-seriji, iza sebe ima preko 30 sjajnih filmova i serija. Poznat po raznim ulogama, od detektiva pa sve do doktora, Rodger je definitivno glumac koji zna kako se nositi s ulogama kojima je potreban dašak seksipila.

„Ima malo zločestoga u samopouzdanju i seksipilu“, objašnjava i dodaje: „Možete biti zgodni i lijepi, ali samopouzdanje je seksi.“

Kada nije zauzet glumačkim ili producentskim obvezama, ovaj talentirani glumac najviše samopouzdanja osjeća u društvu svoje supruge, Renae, s kojom je u braku 11 godina.

„Ona je majka moje djece, ona je moj partner. Ona je sve“, kaže Rodger, dodajući da kamere nisu sastavni dio njihovih života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Seriju 'Zovi doktora!' s Rodgerom Corserom u glavnoj ulozi gledajte na RTL Passionu u utorak, 10. ožujka u 21.50 sati, a zatim od ponedjeljka do petka u istom terminu. 

Image

Zovi doktora!

humoristična dramska serija
Australija - 2016
Ponedjeljak - petak u podnevnom terminu
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PON - PET u 20:50

Upoznajte glavne likove nove serije 'Osman l.' koju od sutra gledamo na kanalu RTL Passion

Play ponuda

Više s weba