Novosti

ONA JE NAJLJEPŠA TURSKA GLUMICA? Zvijezda serije 'Moja lijeva strana' ljepotom i talentom osvojila je svijet

Tko je glavna junakinja hit serije 'Moja lijeva strana'?

RTL.hr
25.11.2022 12:45

Mlada glumica Özge Yaz zvijezda je turske serije 'Moja lijeva strana', a iako je od malih nogu maštala da će jednog dana postati glumica - njezin životni put krenuo je u nekom drugom smjeru. Rođena 10. travnja 1997. u Istanbulu, a mnogi su joj od malih nogu govorili da će jednog dana biti velika zvijezda! I to je i postala! Iako je završila studij komunikologije, glumačku karijeru počela je graditi tek 2018. godine.

Pojavila se kao sporedna glumica u nekoliko televizijskih serija lokalne produkcije, ali zahvaljujući ljepoti, i talentu, casting agenti brzo su je uočili! Ubrzo je postala glavna junakinja serije 'Moja lijeva strana', a ta uloga joj je osim bogatstva, donijela i svjetsku slavu.

U sretnoj je vezi s glumcem Gökberkom Demirciem s kojim trenutno planira vjenčanje. Inače, mnogi gledatelji tvrde da je junakinja hit serije 'Moja lijeva strana' najljepša turska glumica!

Radnja serije 'Moja lijeva strana'

Turska serija 'Moja lijeva strana' (Sol Yanim, 2020.) ljubavna je priča o dvoje mladih ljudi koji su stvoreni jedno za drugo, ali dolaze iz različitih svjetova. Mladi studenti Sera (Özge Yaiz) i Selim (Tolga Mendi) već pri prvom susretu na fakultetu osjete nevjerojatnu privlačnost. Dok se lijepa Sera bori sa siromaštvom, a zgodni Selim uživa u velikom bogatstvu, oboje su obilježeni emocionalnom traumom koju je uzrokovala smrt njihovih najbližih.

20-godišnjoj Seri (Özge Yaiz) lagodan život pretvorio se u pakao kada je njezin otac, građevinski magnat uhvaćen u velikoj prijevari nakon čega je pobjegao u inozemstvo ostavivši obitelj bez novca. Teškoća se pretvori u tragediju kad njezin stariji brat počini samoubojstvo ostavljajući Seru i njezinu majku same da se nose s teškom životnom situacijom. Šest godina kasnije Sera radi kao sobarica u luksuznom hotelu, brine o majci te u nastojanjima da ostvari svoje snove dobiva stipendiju za studij arhitekture. S druge strane imamo Selima (Tolga Mendi) koji uživa u luksuznom načinu života. No Selim je imao samo 13 godina kad mu je preminula majka, a od tog se udarca ni dandanas nije oporavio.

Seriju 'Moja lijeva strana' možete gledati od ponedjeljka do petka na RTL Passion.