Novosti

Oni su mladi, zgodni i karizmatični, a nemaju sreće u ljubavi: Evo tko su kandidati reality showa 'Otok...

Treća sezona reality showa 'Otok slomljenih srca' izaziva ubrzanje srca i porast temperature dok grupa od 16 samaca stavlja sve na kocku u pokušaju da pronađe svog savršenog partnera

RTL.hr
07.11.2022 08:00

Mrak pada ranije, zbog toga smo sve umorniji i nema bolje od toga nego smjestiti se u naslonjač i upaliti omiljeni reality show. A to bi vam vrlo brzo mogao postati 'Otok slomljenih srca'. Mlade Novozelanđane promatrati se kako se ponašaju u odnosima koje započinju online, a nastavljaju se u stvarnom svijetu. Oni će se prvo spojiti putem aplikacije na kojoj će moći vidjeti slike i kratak opis svakog kandidata. Nakon što provedu neko vrijeme zajedno, svaki će tjedan morati izabrati novu osobu za koju smatraju da je najbolji spoj za njih. ' Otok slomljenih srca' skida maske koje su postavljene na internetu i okuplja mlade ljude kako bi ih prikazali upravo onakvima kakvi jesu. Podudaraju li se njihovi dojmovi s interneta s njihovim osobnostima u stvarnom životu? A oni profili koje su prethodno odbili? Show također dodaje te ljude u kombinaciju. Hoće li se dojmovi promijeniti kad se osobno upoznaju? Saznat ćete ako pratite ovaj show. Kandidata je na desetak, a upoznajte muški dio ekipe. Svi su karizmatični, željni pažnje, ali i ljubavi.

Mez Tekeste (29)

On je mladi kantautor koji se još uvijek probija na sceni, a kako bi osvojio američko tržište, preselio se iz Novog Zelanda. Tvrdi da je inteligentan, govori četiri jezika, a želi da mu takva bude i družica. Dosad je bio, kaže, s 400 žena, a smatra da ga sve one i dalje vole. Priželjkuje si Azijatkinju.

Mez Tekeste_HB

Kieran Hickey (24)

Mlađahni Englez u potrazi je za ženom iz svojih snova - ima svoj tip što se tiče izgleda, ali pada na karakter. Inače je poštar, a smatra da će u ovom showu sam sebi dostaviti pobjedu.

Kieran Hickey_hb

Manaaki Hoepo (21)

Sociolog i umjetnik iz Novog Zelanda ne bira - njegova seksualnost je fluidna i preferira i muškarce i žene. Obično je dosad imao odnose samo na jednu noć, a priželjkuje si nešto na duže vrijeme.

Manaaki Hoepo_hb

Bailey Neate (22)

Vodoinstalater iz Novog Zelanda voli male laži, kampiranje i tamnopute žene i upravo se tome nada u ovom showu. Brije dlake na nogama od 13. godine i kaže kako je on obično ta osoba u društvu kojoj se svi obraćaju radi savjeta.

Bailey Neate_hb

Max Bachelor (21)

Max je atraktivan nogometaš iz Novog Zelanda, nada se glavnoj nagradi, ali i tome da pokaže koliko je karizmatičan. Proputovao je svijet zbog nogometa, nema dlake na jeziku i toliko je bezobziran da kaže kako "nije razvio osjećaje prema ženama".

Max Bachelor_hb

Shamar Sinegal (21)

Student kiropraktike i zaštitar iz Texasa prošlu je vezu prekinuo jer mu je TikTok bio važniji od djevojke, a priželjkuje si nekoga tko je štreber, baš kao i on!

Shamar Sinegal_hb

Chris Burgoon (25)

Stručnjak za nekretnine iz Floride kaže da je on tipičan Amerikanac. Malo je sramežljiv pa ima problema s djevojkama, ali kaže kako je više za vezu nego za opušteno muvanje.

Chris Burgoon_hb

Treću sezonu showa 'Otok slomljenih srca' gledajte od ponedjeljka do petka, ekskluzivno na PLAY Premiumu .