Novosti

Oni su trenutno najpopularniji par na svijetu: princ Harry i Meghan Markle

U ugodnom raspoloženju sa zanimljivim gošćama, tema ovotjedne emisije 'Na kavi kod Doris' bile su zaruke budućeg kraljevskog para.

Press
03.12.2017 19:30

U ugodnoj atmosferi emisije Na kavi kod Doris" , voditeljica Doris Pinčić Rogoznica u nedjelju popodne ugostila je četiri dame kako bi ženski i stručno raspravile temu koja je zadnjih dana punila vijesti svih medija, zaruke britanskog princa Harryja i njegove djevojke, glumice Meghan Markle ,zvijezde popularne serije ''Face'' .

Hrvatica s britanskim državljanstvom Tihana Borovčak Kovačević , stručnjakinja za komunikaciju Ana Šimunović , novinarka i urednica Nada Mirković i dizajnerica Matija Vujica prokomentirale su s Doris kako svaka od njih vidi trenutno najpopularniji par na svijetu.

Gošće su princa Harryja i Meghan usporedile s drugim mladim kraljevskim parom, princom Williamom i Kate te se složile kako će biti značajnih promjena i modernizacije monarhiije jer je prvi put pokazana bliskost između članova kraljevske obitelji, što je zasigurno korak naprijed.

Ana Šimunović detaljno je analizirala prvi intervju budućeg kraljevskog para i primijetila kako su naglašavali da je njihova veza autentična, pokazivali bliskost držanjem za ruke, nadopunjavali se, no i nadodala da se takvi intervjui uvijek dobro izvježbaju prije snimanja. Matija Vujica je iskreno rekla kako misli da je cijela priča oko upoznavanja lažna i da je "sve to farsa". Poznata dizajnerica je i voditeljicu zadirkivala kako bi u slučaju da ide na njihovo vjenčanje trebala odjenuti opravu od tartama, tj. škotske karirane tkanine.

Na kavi kod Doris - kraljevski par

Kako i priliči kraljevskom glamuru, dame su emisiju završile s tijarama na glavi.

Zabavnu emisiju "Na kavi kod Doris" gledajte i iduću nedjelju u 17:20 sati.

Na kavi kod Doris HIGHLIGHT