Novosti

Orlando Bloom i Katy Perry ponovno zajedno?

Pop-pjevačica i holivudski glumac prekinuli su prije godinu dana, a nedavno su počele kružiti glasine kako se jedan od najpoznatijih parova pomirio.

Press
06.04.2018 11:12

Orlando i Katy ništa nisu učinili kako bi demantirali te glasine - baš naprotiv! I sami su nakon prekida nekoliko puta naglasili da su ostali u dobrim odnosima te da se često druže.

Prošli mjesec oboje su boravili u luksuznom odmaralištu na Maldivima, a još u kolovozu prošle godine uhvaćeni su na koncertu Eda Sheerana u Los Angelesu.

Orlando Bloom i Katy Perry

Ovog vikenda viđeni su na zajedničkom putovanju u Pragu. Orlando u najmu taj stan ima još od rujna kada je ovdje snimao film 'Carnival Row'. Otišli su na ručak u restoran Savoy koji je poznat po tradicionalnoj češkoj kuhinji. Nakon toga otišli su u razgledavanje starog grada. Posjetili su katedralu i, uz turističkog vodiča, obišli ostatak znamenitosti", izjavio je anonimni izvor za časopis UsWeekly.

Avanturistički film Pirati s Kariba: Prokletstvo crnog bisera" s Orlandom Bloomom pogledajte večeras u 20 sati na RTL-u!