Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
noćas u 01:15

Ova noćna mora itekako je stvarna!

Iako ga nitko ne može vidjeti, Hollow Face strpljivo čeka skriven, očajnički tražeći ljubav, ali samo širi strah i mržnju.

Image
Press/ 26.12.2017. u 19:43
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U Madridu, dječaka Juana (Izán Corchero) napada monstrum. Istovremeno, u Londonu, 12-godišnja Mia Prunell (Ella Purnell), pronalazi kutiju skrivenu u deblu drveta, u kojoj se nalazi priča o Hollow Faceu. Uskoro Mia ugleda Hollow Facea kako se skriva u njezinom ormaru, a njezin otac John Farrow (Clive Owen) pomogne joj da se otrgne od ruku napadača. John odluči postaviti zaštitnu kameru kako bi osigurao kćer, no Mia je ipak ponovno napadnuta, a najčudnije od svega je što snimka na kameri nije pokazala uljeza.

Na lokacijama Madrida, regiji Segovia u Španjolskoj te Londonu, prema priči istaknutog španjolskog scenarista i redatelja Juana Carlosa Fresnadilla („28 Weeks Later“ - nastavka kultnog „“28 Days Later“ Dannyja Boylea), koji je ujedno i redatelj „Uljeza“, snimljen je psihološko-nadnaravni horor, u kojem se napadač bez lica skriva pod kapuljačom dok želi dohvatiti djecu. Maštovitijeg zapleta od većine horora, ovaj sjajni film odličnih izvedbi Clivea Owena, Elle Purnell kao njegove kćerke, Carice van Houten kao njegove supruge, Daniela Brühla kao svećernika te Kerry Fox kao doktorice Rachele pružit će vam puno više nego što može klasična premisa horora, kojoj je namjera samo vas trenutno prestrašiti i dobro protresti.

Horor ''Uljezi'' koji će vas prikovati za male ekrane ne propustite noćas u 01:15 sati na RTL-u.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PLAY

Propustili ste gledati film 'Južni vetar'? Pogledajte ga besplatno na PLAY-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba