Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
RTLPLAY

Ovaj vikend se planirate pošteno opustiti? Evo nekoliko filmova i jedan reality koje se isplati pogledati!

Sve filmove možete gledati potpuno besplatno i s prijevodom na hrvatski jezik, samo na RTLplayu

Image

Air America

RTL TV/ 29.2.2020. u 8:05
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Izdvojili smo nekoliko zabavnih formata koje potpuno besplatno možete pogledati online, naravno, na RTLplayu!

Otmica

Samohrana majka i konobarica Karla (Halle Berry) živi sretno sa svojim šestogodišnjim sinom Frankiejem (Sage Correa) unatoč drami koju vodi s bivšim suprugom za skrbništvo nad sinom. Jednog dana Karla i Frankie posjećuju lokalni karneval i ona ga na trenutak ostavi kako bi obavila telefonski razgovor. Kada se vrati, više ga ne može pronaći.

Na mjestu na kojem ga je ostavila nalazi se samo njegova igračka, diktafon. Iste sekunde Karla mahnito kreće u potragu za sinom te opazi ženu kako ga agresivno gura u zeleni Ford Mustang bez registarskih pločica. I dok vozilo kreće, Karla se očajnički baca na automobil pokušavajući ga zaustaviti, no ne uspijeva. Zatim uskače u svoj kombi i utrka za otmičarima počinje

Air America

Image

Air America

Foto:
Image

Air America

CIA-a je formirala avio-kompaniju, koja iz Laosa isporučuje oružje i namirnice američkim vojnicima u Vijetnamu. „Air America“, osim što služi u vojne svrhe, ukoliko se prilika ukaže, pomaže lokalnom stanovništvu u dopremi hrane, ali i u tajnosti zarađuje prevozeći opijum. Billy Convington (Robert Downey Jr.) pridružuje se pilotima i svom prijatelju Geneu Ryacku (Mel Gibson) u postrojbi u kojoj su granice samo nebo i savjest pojedinca... 

TV raspored: subota, 20 sati, RTL2

RTLplay: subota, u večernjem terminu

Nedjelja - Istrage zrakoplovnih nesreća (nova sezona'

Image
Foto:
Image

Nažalost, šokantna istina je da je putovanje zrakoplovom sigurnije nakon svake nesreće. Učeći na kobnim pogreškama, nizu okolnosti te terorističkim napadima koji vode tragičnim posljedicama, zrakoplovni stručnjaci kroz različite analize nastoje putovanja zrakoplovom učiniti što sigurnijim i spriječiti najgore scenarije. „Istrage zrakoplovnih nesreća“, dramatična je dokumentarna serija koja rekonstruira najpoznatije zrakoplovne nesreće, a kroz objašnjenja stručnjaka, istražitelje i intervjue bivših pilota, svjedočenja očevidaca, crnih kutija te uz pomoć najnovijih tehnoloških dostignuća računalnih slika i grafike, ponovno uprizoruje stravične trenutke katastrofe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tajanstveni nestanak zrakoplova Malaysia Airlines let 370, otmica zrakoplova American Airlines let 77, koji je srušen na Pentagon 2001., dramatično slijetanje zrakoplova United Airlines let 1549, koji se spustio na rijeku Hudson s oba ugašena motora, neke su od zrakoplovnih nesreća koje ćemo pratiti u ovoj uzbudljivoj i nagrađenoj kanadskoj seriji u produkciji Cineflixa, snimanoj 18 sezona, prikazivanoj u 144 zemlje svijeta te prevedenoj na 26 jezika.

'Brak na prvu' (strana verzija)

Image
Foto:
Image

Neke osobe čitav život traže pravog partnera za sebe, a tri para iz realityja “Brak na prvu”, prema savjetima stručnjaka za brak, odlučili su se na veliki korak već nakon jednog susreta. U prve tri sezone, psiholog, doktor Joseph Cilona, seksolog, doktor Logan Levkoff te sociologinja, doktorica Pepper Schwarts, humanist Greg Epstein te od četvrte sezone pastor i bračni savjetnik, Calvin Roberson te komunikacijska i stručnjakinja za romantične veze, Rachel DeAlto, spojili su tri para za koja vjeruju da imaju šanse ostati zajedno.

Oni nakon prve bračne noći u hotelu odlaze na bračno putovanje, a nakon povratka kući žive zajedno osam tjedana te nakon toga odlučuju žele li ostati zajedno ili se razdvojiti. Uspješna američka reality serija, koja se prikazivala na FYI, A&E te Lifetime kanalu, inačice je danske uspješnice “Gift Ved Første Blik”. Do danas je prikazano sedam sezona te su snimljeni spin-offovi “Married at First Sight: Honeymoon Island” i “Married at First Sight: Happily Ever After”, što dovoljno govori koliko serija zabavlja američke gledatelje. Spomenimo da je dvadeset i jedan par do sada bio izabran za ovaj eksperiment, 15 parova je ostalo zajedno nakon 8 tjedana, a 5 parova i danas je u braku!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Večeras u 21:55 RTL-u

'Ljubav na engleski način' - Kad je odabrao jednu sestru, shvatio je da zapravo voli drugu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba