Novosti

Ovi glumački velikani još uvijek nemaju Oscara!

Iako filmovi u kojima glume ruše sve rekorde gledanosti, ovi glumci još uvijek nemaju zlatnu statuu na svojoj polici.

Press
28.02.2017 18:41

Iako su sakupili brojne nominacije, najprestižnija filmska nagrada nekako ih je zaobišla. Leonardo Di Caprio prošle je godine izašao iz ovog začaranog kruga, alinekijoš uvijek čekaju!

Johnny Depp – za najboljeg glumca nominiran je bio tri puta, ali sva ti puta je izgubio. Umjesto njega,kipićima su se 'ukrasili' Sean Penn, Jamie Foxx i Daniel Day-Lewis. Glenn Close s nominacijama je krenula 1983. godine i do 2012. godine ih je sakupila čak 5. Nažalost, niti jednom nije osvojila titulu najbolje glumice.

Joaqin Phoenix glumio je u velikim hitovima kao što su Gladijatori Ona te je utjelovio Johnnyja Casha ali nikada nije bio najbolji, barem ne u očima Akademije.

Bradley Cooper sudjelovaojeu brojnim Oscarima nagrađenim filmovima, ali u svoje tri nominacije nikada nije upisao pobjedu. Edwarda Nortona brojni smatraju zakinutim – tri nominacije u filmovima Primal Fear, Birdman i Generacija X nisu ga odvele do samog vrha. Ipak, svi se slažu kako je njegova uloga neonacista u Generaciji X jedna od najboljih uloga svih vremena. Upravo Nortona mate prilike gledati u filmu Miris trave , ovog vikenda u kasnom terminu na RTL2!