Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NEZAMISLIVO

Ovi glumački velikani još uvijek nemaju Oscara!

Iako filmovi u kojima glume ruše sve rekorde gledanosti, ovi glumci još uvijek nemaju zlatnu statuu na svojoj polici.

Image
Press/ 28.2.2017. u 18:41
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Iako su sakupili brojne nominacije, najprestižnija filmska nagrada nekako ih je zaobišla. Leonardo Di Caprio prošle je godine izašao iz ovog začaranog kruga, ali neki još uvijek čekaju!

Johnny Depp – za najboljeg glumca nominiran je bio tri puta, ali sva ti puta je izgubio. Umjesto njega, kipićima su se 'ukrasili' Sean Penn, Jamie Foxx i Daniel Day-Lewis.Glenn Close s nominacijama je krenula 1983. godine i do 2012. godine ih je sakupila čak 5. Nažalost, niti jednom nije osvojila titulu najbolje glumice.

Joaqin Phoenix glumio je u velikim hitovima kao što su Gladijator i Ona te je utjelovio Johnnyja Casha ali nikada nije bio najbolji, barem ne u očima Akademije.

Bradley Cooper sudjelovao je u brojnim Oscarima nagrađenim filmovima, ali u svoje tri nominacije nikada nije upisao pobjedu.Edwarda Nortona brojni smatraju zakinutim – tri nominacije u filmovima Primal Fear, Birdman i Generacija X nisu ga odvele do samog vrha. Ipak, svi se slažu kako je njegova uloga neonacista u Generaciji X jedna od najboljih uloga svih vremena.Upravo Nortona mate prilike gledati u filmu Miris trave, ovog vikenda u kasnom terminu na RTL2!

https://m.popkey.co/40b0ae/Qlkp6.gif
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/9a/68/e6/9a68e6b2f2b9d267cdf4435c17dfc78b.jpg
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ČESTITAMO

Udala se Marijana iz 'Big Brothera': U četvrti brak uplovila sa Zagrepčaninom s kojim očekuje dijete!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba