Play ponuda
Play ponuda
UŽIVAJTE!

VIDEO Ovo je 5 najgledanijih epizoda 'Krv nije voda' svih vremena, pogledajte ih opet!

Neke od epizoda 'Krv nije voda' postale su kultne, a taj popis je toliki da smo se na kraju ograničili na one koje su bile najpopularnije tijekom emitiranja na televiziji

Image
RTL.HR/ 22.7.2022. u 17:15
Play ponuda

Jedan od najpopularnijih skriptiranih reality formata na ovim područjima, 'Krv nije voda', koja je dosegnula popularnost kojom se ne bi posramila i kakva meksička sapunica, vraća se u vaše živote, 13.svibnja! Svakog tjedna pretplatnike čeka nova epizoda ekskluzivno na PLAY Premiumu.

Novih pet epizoda donose mnoštvo zanimljivog sadržaja, a suvremene životne priče koje su u emisijama gledatelje će zasigurno zaintrigirati jer modernih, aktualnih tema neće nedostajati. Kakve sve opasnosti od interneta vrebaju iza ugla i tko se predstavlja za nekoga tko nije, mogu li obiteljski odnosi ostati isti kada otac 'izađe iz ormara', kako je nezadovoljni radnik odlučio promijeniti stil života te što je sve pandemija uzrokovala na glazbenoj sceni, samo su neke od neobičnih, ali životnih i aktualnih tema emisije 'Krv nije voda'.

Snimanje nove sezone odigralo se na lokacijama diljem Zagreba i  okolice, a glumiti će nova generacija natruščika.

Ideja za jednu od najpopularnijih emisija nastala je u želji da se gledateljima predstavi jednostavan i inovativan trend prikazivanja stvarnog života i osobnih drama 'običnih ljudi'. Emisija je vrlo brzo proširila popularnost i postala viralna, a takva je ostala i do danas.

Nove epizode omiljene emisije, pratite od 13. svibnja na RTL PLAY Premiumu.

Majka tjera svoju djecu na krađu

Nezaposlena majka dvoje djece, Jasna Galić (33), ne poštuje tuđu imovinu i neodgovorna je, a tako odgaja i svoju djecu, Martina (13) i Anitu (5). Čak ih nagovara na krađu! Kad njezin bivši muž Oliver Galić (34) za to dozna, poludi i zatraži isključivo skrbništvo nad djecom.

Nakon smrti oca djeca dobivaju neočekivano nasljedstvo

Mila (40) i Andrej (38) na ostavinskoj raspravi svog oca doznaju da osim njih dvoje postoji još jedan nasljednik. Nepoznata žena naslijedila je kuću u kojoj je živjela Mila i koju je upravo renovirala sa svojim zaručnikom Ognjenom (43), za kojeg se planira udati za dva mjeseca. Mila i Andrej ne mogu stupiti u kontakt s dotičnom ženom pa unajme privatnog detektiva koji dozna o kome se radi. Prvi susret Mile i Katarine nije bio nimalo ugodan pa Andrej odluči i sam razgovarati s Katarinom. Za nekoliko dana Mila odluči napraviti Katarinin DNK test, ali joj se poljulja samopouzdanje kada zatekne Ognjena i Katarinu zagrljene i jako se naljuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Usamljena žena žrtva predatora s Facebooka

Nakon dugogodišnjeg lošeg braka Anita (37) odluči napustiti supruga Ivicu (41) i odlazi k prijateljici. Ubrzo preko interneta upoznaje zanimljivog muškarca i zaljubi se u njega, ne vidjevši ga uživo. Vjeruje mu na slijepo, te mu čak šalje i novac, dok se u stvarnom svijetu prepire sa suprugom oko zajedničkog sina Matka (14), a financijska pitanja rješavaju na sudu. Nakon što postaje jasno da njezin muškarac iz snova ne postoji i da je nasjela na prijevaru, Anita se počinje baviti odnosima u vlastitoj obitelji.

Roditelji žele svoju kćerku bogato udati 

Bojana (48) i Goran (52) ne žele više uzdržavati svoju devetnaestogodišnju kći Ivu, koja je ujedno samohrana majka i nije nikad odradila svoju obaveznu školsku praksu. Kao naručen, u cijelu tu priču ulazi i Josip (27), sin Goranovog šefa, koji se Bojani i Goranu čini kao savršena prilika za budućeg zeta, s obzirom da će Josip naslijediti očevu tvrtku. No Iva ne gaji osjećaje prema Josipu, već prema kolegi Denisu (24). Hoće li Josip, uz pomoć Bojane i Gorana, uspjeti nagovoriti Ivu na brak?

Malograđanske provokacije dovode obitelj do totalnog kolapsa

Darko (42) i Ana (38), zajedno sa svojom djecom, kćeri Majom (16) i sinom Lukom (5), napokon su ostvarili san o vlastitoj kući i doselili se u elitni kvart. No brzo se pokaže da su susjedi manje oduševljeni. Cijela je obitelj svakog dana izložena različitim provokacijama, djeca trpe probleme u školi i vrtiću, a sve kulminira kad se taj negativni duh odrazi i na posao Darka i Ane.

Sve dosadašnje epizode 'Krv nije voda' možete pogledati na PLAY Premiumu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
'ISTJERIVAČI PRAVDE'

Plan je jasan: 'Karmeli i Tomislavu treba 'spakovati' kao što su oni nama. Moraju ići kući danas!'

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
RTL POMAŽE DJECI

Budi mi prijatelj: Pomozite nam u kupnji reanimacijskog stolića za bebe u Općoj županijskoj bolnici Požega

Play ponuda

Više s weba