Novosti

Oženio se bivši kandidat 'Života na vagi'! Luka Smoljo rekao je 'da' djevojci koju je upoznao nakon showa

Luka Smoljo i Iva Šimić za vikend su uplovili u bračnu luku. Na svadbi je bio i pobjednik treće sezone Alen Abramović

RTL.hr
28.11.2022 09:45

Bivši kandidat showa 'Život na vagi', Luka Smoljo, oženio je dugogodišnju djevojku Ivu Šimić! Čestike! Prvo se svatovima kod Luke pohvalio također bivši kandidat showa, pobjednik treće sezone Alen Abramović i na Instagramu napisao: "Najdraži cimeru, želim ti sve najbolje, puno sreće i ljubavi u bračnom životu želim ti od srca". Podijelio je Lukinu fotografiju u smokingu koji je u ruci držao raskošan buket i išao prema mladenki. Mladenci su prvi ples zaplesali na pjesmu Stjepana Lacha "Više od ljubavi", a sudeći po fotografijma i videozapisima, fešta je bila prava i do dugo u noć.

Luka Smoljo

Luka je, kada je njegov privatan život u pitanju, poprilično samozatajan, no ove je godine prilikom gostovanja u šestoj sezoni showa kandidatima otkrio kako mu se u životu nakon skidanja kilograma gotovo sve posložilo. Upisao je Kineziološki fakultet, danas je po struci trener, a u međuvremenu je pronašao i djevojku.

"Uvijek sam sanjao da ću pronaći djevojku s kojom ću biti do kraja života. Nakon 'Života na vagi' ostvarilo se i to", rekao je Luka ponosno prije nekoliko mjeseci.