Novosti

Večeras u seriji 'Novak': Padobranom sletio na drvo zvijezde Black Eyed Peasa

Popularni glazbenik, osnivač The Black Eyed Peasa, jedan je od gostujućih zvijezda kriminalističke serije 'Novak'

RTL.TV
11.11.2019 11:11

Glazbenik, producent, DJ i glumac, will.i.am doista je multitalentirani umjetnik, koji ipak, uz sve čime se bavio, ostaje najpoznatiji kao osnivač popularne grupe The Black Eyed Peas , s kojom je izdao sedam albuma. Objavio je i svoja četiri albuma, a kao glazbeni producent surađivao je s U2 , Michaelom Jacksonom , Justinom Timberlakeom te mnogim drugim velikim glazbenim zvijezdama.

No hiperaktivni will.i.am , koji se pojavljuje i u seriji/projektu Snickersa Instant Def", uz glazbenu karijeru gura i voditeljsku kao sudac u glazbeno-natjecateljskim showima poput The Voice UK" i The Voice Kids".

will.i.am i Gwen Stefani

Nedavno se pojavio i u savjetničkoj roli Gwen Stefani tima u američkoj verziji The Voicea" te je čak postao glas u reklami za Expo 2020 Dubai.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Svestrani glazbenik imao je gostujuću rolu u hvaljenoj seriji 'Novak' , koju gledamo od ponedjeljka do petka u 20:50 sati na RTL-u 2. U epizodi u kojoj will.i.am glumi samog sebe, a koja će se prikazati u ponedjeljak (večeras), 11. studenoga, Nolan ( Nathan Fillion ) i Bishop ( Afton Williamson ) stižu u kuću will.i.ama , odazvavši se na alarm.

will.i.am u Novaku

Ovaj je iznenađen što vidi policiju u svom dvorištu, ali ne kao kad ugleda padobranaca (stalkera) na drvetu koji je promašio dvorište Selene Gomes te se zapetljao među grane njegovog drveta. Pogledajte komični klip niže, a čitavu epizodu 11. studenoga u 20:50 sati!

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.