Play ponuda
Play ponuda
will.i.am u 'Novaku'

Večeras u seriji 'Novak': Padobranom sletio na drvo zvijezde Black Eyed Peasa

Popularni glazbenik, osnivač The Black Eyed Peasa, jedan je od gostujućih zvijezda kriminalističke serije 'Novak'

Image
RTL.TV/ 11.11.2019. u 11:11
Play ponuda

Glazbenik, producent, DJ i glumac, will.i.am doista je multitalentirani umjetnik, koji ipak, uz sve čime se bavio, ostaje najpoznatiji kao osnivač popularne grupe The Black Eyed Peas, s kojom je izdao sedam albuma. Objavio je i svoja četiri albuma, a kao glazbeni producent surađivao je s U2, Michaelom Jacksonom, Justinom Timberlakeom te mnogim drugim velikim glazbenim zvijezdama.

No hiperaktivni will.i.am, koji se pojavljuje i u seriji/projektu Snickersa „Instant Def“, uz glazbenu karijeru gura i voditeljsku kao sudac u glazbeno-natjecateljskim showima poput „The Voice UK“ i „The Voice Kids“.

Image
Foto:
Image

Nedavno se pojavio i u savjetničkoj roli Gwen Stefani tima u američkoj verziji „The Voicea“ te je čak postao glas u reklami za Expo 2020 Dubai.

Svestrani glazbenik imao je gostujuću rolu u hvaljenoj seriji 'Novak', koju gledamo od ponedjeljka do petka u 20:50 sati na RTL-u 2. U epizodi u kojoj will.i.am glumi samog sebe, a  koja će se prikazati u ponedjeljak (večeras), 11. studenoga, Nolan (Nathan Fillion) i Bishop (Afton Williamson) stižu u kuću will.i.ama, odazvavši se na alarm. 

Image
Foto:
Image

Ovaj je iznenađen što vidi policiju u svom dvorištu, ali ne kao kad ugleda padobranaca (stalkera) na drvetu koji je promašio dvorište Selene Gomes te se zapetljao među grane njegovog drveta. Pogledajte komični klip niže, a čitavu epizodu 11. studenoga u 20:50 sati!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Image

Novak

kriminalistička dramska serija
SAD - 2018
Ponedjeljak - petak u 20.40 sati
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PON - PET u 20:50

Upoznajte glavne likove nove serije 'Osman l.' koju od sutra gledamo na kanalu RTL Passion

Play ponuda

Više s weba