Novosti

PALE PROSIDBE, ALI I UKORI! Hande očarala pratitelje novim fotografijama u najmanjem topu i minici

Lijepu Hande gledajte u seriji 'Miriše na ljubav' od ponedjeljka do petka u 17:10 na RTL-u, a reprize epizoda gledajte u 21:50 na Kockici

RTL.hr
21.11.2022 20:00

Hande Erçel, koja u seriji 'Miriše na ljubav' utjelovljuje lijepu Edu, svakom objavom oduševi svoje milijunske obožavatelje, a posebno kada objavljuje fotografije iz svakodnevnog života. Tako je ovoga puta za manje od jednog dana prikupila 3,2 milijuna lajkova i na stotine tisuća komentara za galeriju fotografija na kojima se vidi kako pristiže i sjedi u restoranu.

Pročitajte još
Hande demantirala glasine: 'Nisam u vezi. Kerem je samo moj bivši dečko!'

Prelijepa Hande je za ovaj izlazak odabrala kratki top koji joj samo prekriva grudi i ruke te kratku minicu s prorezom. I dok su mnogi pratitelji u komentarima pisali kako je ovo izdanje najviše 'hot' od svega što je do sada objavila, neki muškarci su je čak pitali bili se udala za njih, jer je najljepša žena koju su vidjeli, no našlo se i onih koji su napisali da je takva odjeća neprimjerena za odlazak u restoran i što joj to treba.

Prolistajte Handinu objavljenu galeriju fotografija i zaključite je li to top ili flop.

Lijepu Hande Erçel gledajte u seriji 'Miriše na ljubav' od ponedjeljka do petka u 17:10 na RTL-u, a reprize epizoda gledajte u 21:50 na Kockici.