Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
EMISIJA 'KAD SMO BILI MALI'

Pamtimo je po ulozi u 'Zabranjenoj ljubavi', a evo kako je izgledala kao djevojčica: 'Bila sam brineta!'

U emisiji 'Kad smo bili mali' na RTL Kockici saznali smo kakva je gumica Petra Kurtela bila kao djevojčica

RTL.hr/ 8.12.2022. u 15:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Bavila se gimnastikom. djetinjstvo je provela u Zagrebu i Dubrovniku, i kao mala, kaže, bila je u svom svijetu, a prirodno je brineta. Možda ovo na prvu ne možete spojiti s našom glumicom Petrom Kurtelom, ali to je ona! Bila je gošća emisije 'Kad smo bili mali' kanala RTL Kockice gdje je pričala o svojem djetinjstvu, ali i roditeljstvu budući da je majka malenom Relji. Otkrila je brojne pojedinosti o sebi koje je dosad rijetko tko znao.

"I dalje se osjećam kao dijete. To mi je jako bitno. Odrasla sam u centru Zagreba, okružena prirodom, a opet blizu gradske gužve. To je kombinacija koja mi je zauvijek ostala najbliskija srcu. Volim prirodu, ali i grad. Baš volim živjeti u centru", rekla je Petra. Pamtimo je po ulozi u seriji 'Zabranjena ljubav' gdje je glumila tinejdžericu Lanu, a ta joj je uloga otvorila mnoga vrata.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/ea6cf1c8-76d3-11ed-9e68-a683ab9705f1/original

Izvor: RTL Kockica

Dobrosusjedski odnosi

U centru i dalje živi, a pohvalila se kako je uspjela ostvariti ono što je imala u djetinjstvu - sa susjedima biti u odličnim odnosima, pokucati im na vrata kada joj je nestašica brašna, soli, šećera...

Djetinjstvo su joj obilježili baka i djed te teta u vrtiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"S bakom i djedom provodila sam jako puno vremena. Bili su uglađeni ljudi, a istovremeno toliko topli i puno sam putovala s njima. Iz nekog razloga su moji roditelji odvajali mene i sestru pa sam ja često putovala s bakom i djedom. Oni su postali dio mene. Također, teta u vrtiću, kada se nje sjetim, sjetim se topline, kao da vidim sunce. Njezin je utjecaj na mene bio ogroman. Nikad me nije tjerala da jedem, nisam trebala spavati, ona se ušuškala kraj mene i rekla 'hajde Petra pričaj'. Već sam tada voljela puno razgovarati. Osjećala sam se slobodno biti to što jesam, a ona je to jako podupirala", rekla je Petra.

Djetinjstvo pamti i po Dubrovniku, gdje je s ocem često surfala, budući da je on tamo ima surfersku školu i time se profesionalno bavio.

Upravo se čita

Image
SRETNO!

Dubrovački tjedan otvara Dubravko koji priprema teletinu: 'Naravno da očekujem pobjedu!'

Emisiju 'Kad smo bili mali' gledajte svaki dan, od ponedjeljka do petka, na RTL Kockici!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ČESTITAMO

Rekorder Zlatnog Studija! Zoran Šprajc s emisijom 'Stanje nacije' ponovno slavio u finalu ove prestižne medijske nagrade

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba