Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
OVOG RUJNA

Papa - najmoćniji čovjek u povijesti: Gledajte serijal s insajderskim informacijama

Novu dokumentarnu seriju u šest nastavaka koja ulazi u dubinu Vatikana te razotkriva kako su pape tijekom stoljeća koristili svoju moć kako bi utjecali na slijed svjetske povijesti, pogledajte na RTL Livingu!

Image
RTL.HR/ 31.8.2021. u 17:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Papa, svjetski vođa i institucija političke i vjerske moći, i dalje ostaje misterij mnogima, unatoč svom stoljetnom utjecaju. Nijedna druga vjerska figura nije toliko eksponirana, a ipak gotovo nepoznata javnosti.

U ulozi naratora, Liam Neeson vas vodi u dosad neviđene vatikanske arhive. Kroz ekskluzivne intervjue s nekim od najistaknutijih religijskih figura i znanstvenika, dokumentarna serija Papa – najmoćniji čovjek u povijesti istražuje kako je od samo 12 apostola došlo do 1,2 milijarde katolika danas, povezujući nedavne događaje u Vatikanu s njihovim neočekivanim podrijetlom te razotkriva značenje Podučavanja dvanaestorice Apostola, rukopisa poznatijim pod nazivom Didahe.

Serija donosi ekskluzivne intervjue s autorima, stručnjacima i svećenicima koji su blisko surađivali s papom, među kojima su spisateljica Susan Wise Bauer, teologinja Anthea Bulter te Eamon Duffy, profesor povijesti kršćanstva na Sveučilištu u Cambridgeu, a producentica serije Nancy Glass obećava: Ova vizualno zapanjujuća serija će na novi način objasniti 2000 godina staru povijest papinstva te donijeti nova saznanja o ljudskoj povijesti.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
UČIMO KROZ ZABAVU

'Djeco, perite ruke': Zaplešite uz ovu simpatičnu pjesmicu i naučite sve o virusima te važnosti održavanja higijene

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba