Play ponuda
Play ponuda
U slast!

Par ideja ručak: Isprobajte ukusne recepte varaždinskog tjedna!

RTL-ov kulinarski show 'Večera za 5 na selu' u protekloje je sezoni bio u Varaždinu i okolici, gdje su se kuhala tradicionalna zagorska, ali i međimurska jela.

Image
Foto: RTL
RTL TV/ 23.6.2021. u 12:00
Play ponuda

Nedostaje li vam inspiracija što pripremiti za ručak - ukusni recepti kandidata showa 'Večera za 5 na selu' uvijek su dobra opcija!

Vlatka, Marija, Andreja, Dario i Ivanka pokušali su gostima, ali i gledateljima prezentirati tradicionalna jela svog kraja. 

Dario je pripremio predjelo po starinski - Bednjonska krupica, što je zapravo bila svinjska jetrica s palentom. Gosti su pohvalili njegovo jelo, a gospođa Marija je čak od 19-godišnjaka tražila i recept! A recept za to ukusno jelo možete pročitati ovdje.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Pobjednica Vlatka za glavno jelo poslužila je zagorske sarme, slasno i nezaobilazno jelo u gotovo cijeloj zemlji. Po čemu su posebne Vlatkine sarme - pročitajte ovdje!

Image
Foto: RTL
Image
RTL

I kao šećer na kraju - Međimurski oblizeki po receptu Marije Benjak. Marija je razvukla domaće tijesto za tradicionalne štrukle, jedne je napravila sa sirom, a druge s jabukama. Njezin recept možete pogledati ovdje.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

U slast!

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
svakoga dana u 17:50

Od danas na Kockici: Nova zabavna i poučna animirana serija 'Kockić i prijatelji'!

Play ponuda

Više s weba