Novosti

Paradise Hotel': Romantični izlasci, žestoke svađe i uzbudljiva avantura pod tropskim palmama!

Neviđene intrige, ljubavne zavrzlame, zabava i romantika! Novi show 'Paradise Hotel' pratite četvrtkom, petkom i subotom samo na PLAY Premiumu.

RTL.hr
30.06.2022 17:15

Jedanaest natjecatelja željnih ljubavi i zabave, useljava se u luksuzni hotel na plaži u srcu Meksika, kako bi osvojili ne samo srce svoje srodne duše, već i novčanu nagradu od 250.000 dolara. Ali naravno, postoji kvaka, ako nisu pronašli partnera do kraja tjedna, moraju napustiti show. Voditeljica Kristin Cavallari prati kandidate kroz uzbudljive epizode, a svakog tjedna jedan gost odlazi, a drugi dolazi.

Paradise Hotel

U trećoj sezoni popularnog dating reality formata, Paradise Hotel' , emocije i pohlepa su bliže nego u bilo kojoj drugoj emisiji za upoznavanje. Samci željni ljubavi, prijavljuju se u jedan od najljepših hotela na svijetu u srcu Meksika. Sjajni osjećaji, požuda, ljubomora i mamac od 250.000 dolara čekaju slobodne djevojke i muškarce. Ali što će na kraju pobijediti? Ljubav ili novac? Dok se neki parovi brzo povezuju, drugi se kandidati bore s pronalaskom partnera. Na kraju svakog tjedna jedna osoba mora napustiti kuću. Na programu su vrući spojevi, divlje zabave i opasna flertovanja. Parovi se svakim danom bolje upoznaju, ali novi atraktivni samci koji se stalno useljavaju u hotel, prekidaju već ostvarene ljubavne veze. Ako ostanu sami, moraju se useliti u ne baš luksuznu jednokrevetnu sobu. Za njega ili nju tada počinje borba i strateško razmišljanje kako razdvojiti parove i osigurati sebe. Oni koji ostanu sami na ceremoniji velikog para moraju spakirati kofere i otići kući. Par koji uspije stići do kraja mora odlučiti - ljubav ili novac? Da li će novac uzeti samo za sebe ili će ipak odabrati ljubav i podijeliti nagradu.

Paradise Hotel

Pod okriljem sunca, tropskih plaža, luksuznog smještaja i seksipilnih natjecatelja, ova emisija donosi neviđene intrige, ljubavne zavrzlame, zabavu i romantiku na način koji još niste vidjeli!

Hoće li naposljetku pobijediti ljubav ili novac, pratite četvrtkom, petkom i subotom u novim epizodama uzbudljivog reality showa Paradise Hotel' samo na PLAY Premiumu .