Play ponuda
Play ponuda
Jeste li znali?

Pati od 'demonofobije': Nikolaj Coster-Waldau još uvijek nije pogledao film 'Mama' u kojem je glumio

Dok neki obožavaju gledati filmove i čitati romane od kojih se ledi krv u žilama, poneki će "alfa muškarac" ipak priznati kako mu se to nimalo ne sviđa, štoviše neki imaju čak i razvijenu fobiju, jedan od takvih je i popularni 47-godišnji danski glumac.

Image
Press/ 29.8.2021. u 17:00
Play ponuda

Bez obzira što je odigrao poveći broj različitih uloga, Nikolaj Coster-Waldau​ nije pogledao sve filmove u kojima je glumio.

Popularni danski glumac nikako ne može gledati sablasne filmove s duhovima, pa tako nije pogledao ni horor film „Mama“ Guillerma de Tora, u kojem je glumio oca blizanki.

Nikolaj pati od tzv. demonofomije i sva bića s drugog svijeta ga previše plaše da bi mogao mirno gledati film. "Ne znam, ali ih se oduvijek bojim... Ne mogu gledati filmove s duhovima, već je prošlo nekoliko godina od filma 'Mama', a ja ga još uvijek nisam pogledao. Lažem kad kažem kako ne vjerujem u njihovo postojanje." rekao je 47-godišnji glumac.

https://image.tmdb.org/t/p/original/v2uM2O9EYQQADMy6xGTERL7SWLR.jpg

Unatoč strahu od nadnaravnog, nije dopustio da mu fobija koči karijeru. "Jedna od stvari koje najviše volim u ovom poslu je što neprestano učite i izlažete se stvarima kojima nikada prije niste."

https://bdk.bmcdn.dk/media/cache/resolve/image_1500x/image/47/471143/13234073-fsf.jpg

Nikolaja Coster-Waldaua​ gledajte u filmu 'Zaborav' večeras na RTL-u!

Image

Zaborav

igrani film, znanstveno-fantastični
SAD - 2013
Subota, 18. veljače u 23.35 sati
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
RTL KOCKICA

Oboji Kockića i njegove prijatelje – nova bojanka već je u prodaji!

Play ponuda

Više s weba