Zvijezda kulinarskog showa Dobar, bolji, najbolji... britanski slastičar" , karizmatični sudac PaulHollywood zamijesio je svoje prvo tijesto za kruh prije 42 godine. Za What's On TV je ispričao "Bilaje subotaposlijepodne. Tata mi je pomogao, napravio sam više manjih peciva. Još se sjećam okusa i mirisa kad smo ih izvadiliiz pećnice. Bilo je to jedno od najboljih peciva koje sam ikad probao."
Savršeni doručak Paula Hollywooda je prepečeni kruh, jaje na oko, 2 kriške pečene slanine s hrskavicom i dobra kava.
Paul , osim tijesta, obožava i brzinu. 2015. je osvojio drugo mjesto u utrciAston Martina Vantage GT4.
Svoju kreativnost Paul ne pokazuje samo u kuhinji, naime, studirao je kiparstvo u Umjetničkoj školi u Wallaseyu.
Paula Hollywooda gledajte u kulinarskom showu Dobar, bolji, najbolji... britanski slastičar" od ponedjeljka do subote u 18:50na kanalu RTL Living.