U trećoj epizodi Guštan... s Pažaninom" , koja je od danas dostupna na najvećoj i besplatnoj online platformi RTLplay, splitski chef ugostit će ponajboljeg domaćeg kuhara Hrvoja Zirojevića i poznatu slastičarku Teu Mamut .
Kako bi ih zadivio hranom u svom domu, Pažanin će im pripremiti tartar od kokota i buzaru od škampi. Za pripremu tartara iskoristit će i Zirojevićeve kulinarske vještine, koji će s gledateljima podijeliti trikove i tajne koje je naučio diljem svijeta.
Zašto je važno imati oštar nož za rezanje peršina i zašto se ostaci peršina na nožu ne bi trebali koristiti? Uz to, Pažanin će objasniti kako baratati" škampama, na što paziti, ali će i otkriti što ima u stanu, a potječe još od njegove prabake.
Novu epizodu Guštan... s Pažaninom" ne propustite pratiti na RTLplayu , gdje možete pronaći i prethodne dvije epizode.