Novosti

Penny iz 'Teorije velikog praska': 'Kad sam saznala da i on nešto osjeća, rekla sam: 'Uh, ovo će biti...

Kako je to sama glumica pojasnila, "čudno je kada si zaljubljen u nekoga i ljubiš ga kao glumca"

RTL.hr
05.10.2022 09:00

Američka glumica Kaley Cuoco prisjetila se zaljubljenosti u kolegu iz 'Teorije velikog praska' Johna Galeckija pa je priznala kako su joj upravo snimanja pojedinih scena zbog njezinih emocija bila "prilično neugodna".

Baš kao što su i mnogi gledatelji ovog američkog sitcoma navijali, Penny i Leonard su pred kamerama bili u ljubavnoj vezi, ali ni stvarnost nije bila nešto drugačija, barem ona od 2008. do 2010. godine kada su frcale ljubavne iskre. Navodno je kemija je bila gotovo oku vidljiva od samog početka snimanja serije pa je nekadašnji ljubavni par otvoreno rekao sve o početku njihovog odnosa za Vanity Fair .

kaley cuoco

Prema njezinim riječima, bila je "jako zatreskana" u Galeckija i to na samom početku snimanja serije što uopće nije skrivala. Dodala je u nastavku: "On je tako razmetljiv. Oboje smo izlazili s drugim ljudima u to vrijeme, ali ja sam mislila samo na Johnnyja. Onda kad sam saznala da i on nešto osjeća, rekla sam: 'Uh, ovo će biti problem'".

S druge strane, Galecki nije ni bio svjestan Kaleyinih osjećaja prema njemu od samog početka.

"Imam zdrav ego, ali stvarno me moraš nekako udariti po glavi da mi daš do znanja da flertuješ sa mnom. Nisam imao pojma o bilo kakvoj zaljubljenosti prije nego što smo Kaley i ja počeli izlaziti", pojasnio je 47-godišnji Galecki.

Kaley Cuoco

Cuoco tvrdi kako se čak i prije njihovih pravih izazaka na spojeve osjetila kemija među njihovim likovima. "U svim scenama dok se zapravo nismo našli zajedno u stvarnom životu bilo je očito da uvijek postoji nešto. Bilo je kemije i bili smo zaljubljeni jedno u drugo. To je bila cijela prva sezona dok se nismo stvarno spojili".

Zanimljivo je da je 36-godišnja Cuoco priznala kako joj nije bilo lako snimiti scenu poljupca Pennyja i Leonarda: "Bila sam jako nervozna zbog našeg prvog poljupca. Mislim, ljubila sam ga kao Penny prije nego što smo postali par i čudno je kada si zaljubljen u nekoga i ljubiš ga kao glumca", zaključila je.

Parsonsov kolega iz 'Teorije velikog praska', Johnny Galecki, zauzeo je treće mjesto s 25 milijuna dolara.