Novosti

Penny iz 'Teorije velikog praska' spasila svoje bogatstvo: Bivši suprug ostao bez dolara

Sada su u javnost procurili dokumenti u kojima jasno stoji kako je glumica preduhitrila bivšeg partnera te zatražila da mu se uskrati financijska potpora, a pozvala se na njihov predbračni ugovor

RTL.hr
10.09.2021 11:45

Glumica Kaley Cuoco koju javnost najviše pamti po ulozi simpatične Penny iz popularne serije 'Teorija velikog praska'nema sreće u ljubavi. Iako se udala prije samo tri godine, popularna plavuša prije nekoliko dana potvrdila je kako se razvodi od drugog supruga Karla Cooka.

Kaley Cuoco

Sada su u javnost procurili dokumenti u kojima jasno stoji kako je glumica preduhitrila bivšeg partnera te zatražila da mu se uskrati financijska potpora, a pozvala se na njihov predbračni ugovor.

Bivši supružnici spomenuti ugovor potpisali su prije vjenčanja te u njemu stoji kako glumica neće trebati dijeliti oko 650 milijuna kuna u slučaju razvoda. Isto to napravila je i s prvim suprugom Ryanom Sweetingom.

Kaley Cuoco

''Usprkos dubokoj ljubavi i međusobnom poštovanju,shvatili smo da su nas trenutni putevi odveli u suprotnim smjerovima. S obzirom da smo obojejavno podijelili velik dio svog putovanja, iako biradije taj aspekt svog osobnog života zadržali privatnim, odlučili smozajedno objaviti našu istinu. Nema ljutnje ili neprijateljstva, naprotiv'', napisala je Kaley prije nekoliko dana.

Pročitajte još
Zvijezda 'Teorije velikog praska' razvodi se po drugi puta: 'Između nas nema mržnje'

Par se upoznao 2016. godine, a već iduće bio jezaručen. Vjenčali su se 2018. godine.Prije njega Kaley je bila u braku s Ryanom Sweetingom od 2013. do 2016. godine.