U prvoj ovogodišnjoj epizodi emisije 'BBQ majstorije sa Špičekom by SPAR', slavni chef Tomislav Špiček u idiličnoj Dedinoj sjenici ugostio je RTL-ovu voditeljicu Anu Radišić.
Kuharski majstor Špiček pripremio je Ani, kako ga je sam nazvao, sportski roštilj", slasnu pileću platu i zanimljiv prilog od smeđih šampinjona i krumpira koji je također pekao na roštilju, no zamotao ga je u papir za pečenje i položio u silikonsku posudu.
Tijekom pripreme priloga, Špiček je dao vrlo koristan savjet za sve koji vole pripremati jela od šampinjona, a to je da njih, za razliku od ostalog povrća, ne treba prati prije obrade, već ih samo malo očistiti od zemlje, ako je na njima još ostala.
U isječku iz emisije pogledajte kakav je zanimljiv prilog od šampinjona i krumpira pripremio Tomislav Špiček za RTL-ovu voditeljicu Anu Radišić.
Dok je simpatični Tomek zatim pripremao meso, zamolio je lijepu voditeljicu da mu pomogne oko pripreme salate. Zanimljivo je kako je Ana miješanu salatu i mini rajčice posula cvijetom soli.
Koga će sljedećeg ugostiti i što će zanimljivo naš vrsni chef pripremati u drugoj epizodi emisije 'BBQ majstorije sa Špičekom by SPAR' gledajte u četvrtak u 20:10 na RTL-u.