Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
SVAKA ČAST!

Pet događaja koji su Drewu Scottu obilježili 2017. godinu!

Nova godina, novi projekti, planovi, porazi i pobjede. Poznatom ‘lovcu na nekretnine’ prošla godina bila je i više nego zanimljiva i uspješna, a s obzirom na brojne talente i sposobnosti, pitamo se kakva će mu tek biti 2018.

Image
Foto: Fox News
Press/ 11.1.2018. u 11:31
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

1. U kolovozu je Drew odlučio sa zaručnicom Lindom Phan posjetiti Keniju. Njih dvoje započeli su suradnju s humanitarnom organizacijom 'WE Charity', poznatom i pod nazivom 'Free The Children'.

2. Drew i Linda konačno su se odlučili za datum vjenčanja. Pred oltar će stati ove godine u svibnju, a romantično vjenčanje održat će se u prekrasnoj Italiji.

Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

3. Koliko je vješt plesač, pokazao je u plesnom showu “Ples sa zvijezdama”. Partnerica mu je bila Emma Slater. Unatoč silnom trudu, Drew nije pobijedio, ali je pokazao koliko vješto barata plesnim koracima te da mu nije važna pobjeda, već vrhunska zabava.

Image
Foto: ABC News
Image
ABC News

4. Zajedno s bratom Jonathanom sudjelovao je u novom vlastitom showu. Emisija pod nazivom ''Property Brothers at Home: Drew's Honeymoon House'' prati gradnju i uređenjenje doma u kojemu će Drew i Linda živjeti nakon vjenčanja.

5. Braća Scott izdala su knjigu „It Takes Two: Our Story“

Simpatičnu braću gledajte u lifestyle emisiji “Lovci na nekretnine” radnim danom od 13 sati na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Hitovi za nasmijati se

Top 10 najboljih izjava popularne Bahre: 'Ja sam žena u razvoju, mogu puno pojesti'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba