Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Chris Taub iz serije „Dr. House“

Peter Jacobson je za ulogu života čekao do svojih 40-ih

Rođen je 1965. godine u Chicagu kao sin Lynn Straus i televizijskog voditelja Waltera Jacobsona. Pohađao je Brown sveučilište, a ima još jednu diplomu – onu s Juillarda, gdje je bio član dramske grupe „Group 20“.

Image
Foto: RTL
Press/ 30.11.2015. u 19:08
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Svoju budući kolegicu Lisu Edelstein, odnosno Cuddy iz „Dr. Housea“, upoznao je na setu humorne drame „Bolje ne može“ iz 1997. godine. Naime, utjelovili su par koji jede u restoranu. Pojavljivao se u seriji „Zakon i red“, kao branitelj Randy Dworkin. Pojavio se u filmu „Laku noć i sretno“ iz 2005. godine koji je bio nominiran za Oscara. Pojavio se u raznim serijama, od humorističnih poput „Stažista“, „Uvijek je sunčano u Philadalphiji“ i „The Starter Wife“, u kriminalističkim poput „CSI: Miamija“, u dramskima poput nagrađivanog „Raya Donovana“, kao i u akcijskoj „The Lost Room“.

Glumačkoj postavi „Dr. Housea“ pridružio se kao Chris Taub, plastični kirurg koji želi osigurati mjesto u Houseovom dijagnostičkom timu, a 2007. godine je potvrđen kao redovni član postave. Dramsku seriju "Dr. House" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na RTL-u.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
zvijezda 'Južnog vjetra'

ZAVODNIK ODUVIJEK ILI? Pronašli smo fotografije fatalnog Miloša Bikovića s početka karijere, a evo kako je izgledao

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba