Play ponuda
Play ponuda
BRZI I ŽESTOKI 3: TOKIO DRIFT

Po mnogima najnapetiji nastavak u serijalu večeras na RTL-u!

Na ulicama Tokija utrke su način života.

Image

Brzi i žestoki 3: Tokio drift Brzi žestoki Tokio drift

Press/ 26.5.2017. u 15:32
Play ponuda

Frustrirani mladić iz razdvojene obitelji, Sean Boswell (Lucas Black) želi se potvrditi u svijetu zabranjenih uličnih utrka. Kada ga policija uhiti zbog prekoračenja brzine, nudi mu izbor – može ravno u zatvor ili se preseliti kod svog oca, vojnog službenika, koji je trenutno situiran u Japanu. Iako u početku ima problema priviknuti se na novu kulturu i okružje, Sean se uskoro sprijatelji s ljubiteljem brzine Twinkiejem (Lil Bow Wow), koji ga uvodi u svijet lokalnih utrka. Nespretno i nenamjerno, Sean izazove lokalnog prvaka i suradnika Yakuza D.K.-a (Brian Tee), pa, kako bi otplatio dug, primoran je raditi za Hana (Sung Kang), koji ga uvlači u svijet utrka potpuno novog stila.

Redatelj hvaljenog filma “Beter Luck Tomorrow”, koji je ušao u službeni izbor Sundance Film Festivala i Toronto Film Festivala, Justin Li, u trećem dijelu „Brzih i žestokih“ preuzeo je redateljsku dužnost od Johna Sigletona i prikazao svoju viziju oktanskog natjecanja na ulicama glavnog japanskog grada.

https://45.media.tumblr.com/344c3cbcac4fa753ebe0736ee428a1ba/tumblr_n2xfknNlbE1r9p21to1_500.gif

Suvislijeg zapleta nego prijašnja dva dijela i zaista dobro koreografiranih utrka, “Brzi i žestoki 3” pokazao se kao ugodno iznenađenje. Glavne uloge pripale su Lucasu Blacku, Lilu Bowu Wowu i Sungu Kangu, koji briljira u ulozi Hana, no  pravi zaljubljenici brzina kao glavne likove zasigurno će odabrati brze i nabrijane mašine koje ipak drže glavnu riječ.

Za sve ljubitelje brzine, film je na rasporedu večeras u 22:15 na RTL-u.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
BAŠ FORA!

Kockić zna koliko je sati: Vrijeme je za cool modni dodatak - Kockićev sat!

Play ponuda

Više s weba