Play ponuda
Play ponuda
BRAVO

Pobjednica 'Tri, dva jedan - kuhaj!' postala food blogerica: 'Većina recepata je takva da se može nakon posla...

Pobjednica osme sezone ''Tri, dva, jedan - kuhaj!'' Jozefina Birindžić iz Slavonskog broda već nas je osvojila kulinarskim sposobnostima i kreativnim receptima. Od nedavno ima i svoj blog Hrana fina by Jozefina gdje na tjednoj bazi predstavlja nova jela! U Slavonskom Brodu posjetila ju je Nikolina Zečić.

RTL.HR/ 29.8.2021. u 18:30
Play ponuda

Pobjednica osme sezone RTL-ovog showa “Tri, dva, jedan - kuhaj!” Jozefina Birindžić, žiri i publiku osvojila je kulinarskim umijećem, ali mirnoćom i organiziranošću. Ova 50-godišnjakinja iz Slavonskog broda rado se prisjeća natjecanja u kojem ne samo da je odnijela pobjedu, već nešto puno važnije.

"Puno dobrih ljudi sam upoznala u toj emisiji i ostali smo u kontaktu i prijatelji tako da se čujemo povremeno i viđamo i zbilja kompletno pozitivno iskustvo - ja sam sebe testirala kako mogu raditi pod stresom i pred kamerama", otkriva za Exkluziv. 

A baš kada bi nervoza nastupila, žiri je uvijek bio spreman pružiti pomoć i pokoji savjet!  "Bilo je više savjeta pogotovo kod pripreme ribe jer tu baš i nisam najjača", priča pa nastavlja: "Gospodin Špiček je uvijek imao dobre savjete za posve jednostavne stvari."

'Većina recepata će biti tako da se može nakon posla napraviti lijep ručak'

Image

FOTO: Zavirite na predivno slavonsko imanje pobjednice 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'

Fotogalerija
Image

FOTO: Zavirite na predivno slavonsko imanje pobjednice 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'

Fotogalerija

Hrana je lijek, reći će mnogi, ali ako Jozefinu pitate, ona je vječni izvor inspiracije. Kuha otkad zna za sebe, a od sad dijeli recepte na svom blogu "Hrana fina by Jozefina" na RTL-ovoj web stranici. 

"Ovo je nešto što je zbilja dobro došlo mislim da ću na blogu pokazati da se od onih namirnica koje susrećemo često ili neke u trgovinama i ne znamo što bi od njih mogli napraviti pokazati da se jednostavno mogu koristiti, nekad ću zakomplicirati naravno, ali većina recepata će biti tako da se može nakon posla napraviti lijep ručak", objašnjava. 

'Ništa nije komplicirano'

Image
Foto: RTL.hr
Image
RTL.hr

A upravo jedan takav ručak spremila je pred kamerama Exkluziva, quiche s tikvicama i slaninom! 

"To je poznato francusko jelo koji su, tako barem neki kažu u Njemačkoj, da su Francuzi ukrali od Nijemaca", objašnjava dok priprema ovo ukusno jelo, a koja je tajna njezine pripreme možete vidjeti i u videu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Ovo je sve što smo danas kuhali za blog recepte možete pregledati i prelistati ništa nije komplicirano, a vjerojatno će vas obradovati malo promjene u svakodnevnom kuhanju. Dobar tek", poručuje pobjednica i blogerica na kraju! 

Sve njezine recepte možete pronaći na ovom linku: 'Hrana fina by Jozefina'

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
SAMO NA RTL-U

MUZIČKI MEGASPEKTAKL 'SUPERSTAR' JE U HRVATSKOJ: PRIJAVI SE ODMAH I ZAPALI TRENDING!

Play ponuda

Više s weba