Novosti

Poboljšajte svoj život uz besplatnu certificiranu NLP edukaciju!

Prijavite sebe ili svoje bližnje na nagradni natječaj putem e-maila rtl@rtl.hr i osvojite polugodišnju certificiranu edukaciju za NLP praktičara.

Press
08.02.2018 16:00

Melita Manojlović već godinama se bavi life i business coachingom te je tako pomogla velikom broju ljudi da pronađu svoj put i postignu uspjeh na privatnom i poslovnom planu.

"Moja vodilja u životu i raduje ljudskost u svakoj sekundi mog rada i života. Vrlo rano sam shvatila da je čovjek najvažnija početna točka na ovom svijetu i činim sve da ljudima pomognem da osvijeste sebe i svoj put", ističe Melitakoja redovno drži radionice i individualna savjetovanja na kojima podučava o NLP-u i pravilnom postavljanju osobnih i poslovnih ciljeva te tako pomaže onima koji se žele riješiti različitih blokada i popraviti svoje odnose s drugim ljudima.

Melitin glavni cilj je konkretna promjena kod klijenta ili, pak, osobe koja se educira kroz NLP Praktičarski i kasnije NLP Master program .

Neuro - lingvističko programiranje je skup znanja i tehnika o funkcioniranju sustava koji upravlja načinom razmišljanja i posljedičnim ponašanjem pojedinaca, s ciljem usmjeravanja u kvalitetniji život. Cilja na neurološke i mentalne aspekte pojedinca radeći, između ostalog, i lingvističkim metodama, a programiranje nas motivira činjenicom da je sve u nama i oko nas - promjenjivo!

NLP Melita Manojlović

Najfascinantnije sesije su one koje su omogućile nevjerojatno brze rezultate na koje je klijent čekao godinama. Pamtim ljude koji su dugo godina bili bez posla te su nakon jedne do dvije sesije primili poziv za posao, koji su izlječenjem trauma olakšali fizičke tegobe, i to unutar 48 sati. Uspješno smo izliječili i panične napadaje te razne fobije, uskladili narušene obiteljske odnose, pomogli nesretnim bračnim parovima, mamama s puno djece i dr. To su fantastični rezultati, a oni su ujedno i moj cilj", otkriva Melita Manojlović, certificirana life i business trenerica koja svoje iskustvo i znanje želi prenijeti i na druge putem svojih radionica.

Melita i RTL pozivaju sve zainteresirane da se prijave na jedinstven natječaj kojim se jednu osobu daruje certificiranom polugodišnjom edukacijom neuro-lingvističkog programiranja u trajanju od 130 sati rada.

NLP PRACTITIONERedukacija izvodi se po programuInternational NLP & Coaching Institutes Berlin( www.in-ici.net ), usklađenim s visokim svjetskim standardima i priznatim unutar svih svjetskih organizacija i coaching instituta širom svijeta. Treninzi u Zagrebu se održavaju vikendom, petkom od 18-20 sati, subotom od 9-17 sati i nedjeljom od 9-15 sati, počevši od 23. do 25.2.2018.g.

Prijaviti se možete putem e-mail adrese rtl@rtl.hr . Dobitnik jeosoba koja pošaljesvoje podatke, ime i prezime, adresu i kontakt broj te najzanimljivije obrazložizašto baš on ili onatrebaosvojiti NLP edukaciju.