Uz vege kobasice za pečenje i burgere, Špiček je u drugoj ovogodišnjoj emisiji 'BBQ majstorije sa Špičekom by SPAR' na grillu ispekao i zanimljive vegetarijanske ražnjiće od tofua i povrća, koje svojim bojama i mirisom zasigurno mogu oduševiti čak i probirljivu djecu.
U isječku iz emisije pogledajte kako na roštilju možete pripremiti ukusno i nadasve maštovito šareno jelo kojim ćete oduševiti sve goste.
Što vam je potrebno za zanimljive vege ražnjiće na roštilju:
- tofu
- crvena paprika
- žuta paprika
- tikvica
- grančice ružmarina
- maslinovo ulje
- sol i papar po želji
Grančice svježeg ružmarina do pola očistiti od listića. Narezati paprike, tikvice i tofu na komade koje zatim nanižemo na očišćeni dio svježih grančica ružmarina.
Sve politi maslinovim uljem, ispeći na roštilju i gotovo začiniti po želji.
Koga će idućeg ugostiti i što će zanimljivo naš vrsni chef pripremati u trećoj epizodi emisije 'BBQ majstorije sa Špičekom by SPAR' gledajte u četvrtak u 20:10 na RTL-u.