Novosti

Pogledajte u kakvim luksuznim kućama žive holivudski glumci

Sigurni smo da vam je teško zamisliti u kakvim kućama žive svjetski poznati glumci koji si mogu priuštiti vidljivo bogatstvo na svakom koraku: bazeni, privatni aerodromi, teretane i ogromni zeleni vrtovi samo su neki od obaveznog i sastavnog dijela vila slavnih glumaca.

Press
06.12.2017 17:09

1. Eddie Murphy

Eddie Murphy

Poznati komičar Eddie Murphy nekretninu na Hollywood Hillsu platio je 20 milijuna dolara. Glumac je u nju jako puno uložio te sada ova nekretnina vrijedi vrtoglavih 85 milijuna dolara. Njegov luksuzni dom više sliči nekom manjem skupocjenom hotelu u Hrvatskoj. Kuća je okružena drvećem kako bi se sakrila od nepoželjnih i znatiželjnih pogleda, ima bazen, pomoćne objekte i veliku vrtnu terasu. Nasmijte se do suza urnebesnoj komediji Tisuću riječi" s Eddiejem Murphyjem ovu nedjelju s početkom u 22:25 na RTL-u.

2.Bruce Willis

Poznata zvijezda filmskih nastavaka Umri muški" odlučila se za drugačiji luksuz. Pored drugih zvijezda, njegova kuća čak i ne izgleda toliko raskošno. Definitvno najljepši prizor jest sam ulazak: jednostavno i klasično, riječi su kojima bi se opisala ova vila na Beverly Hillsu.

Bruce Willis

Vrhunski glumac čeka nas u akcijskom filmu Umri muški 3" u subotu u 21:00 na RTL2.

3. John Travolta

John Travolta pokazao je da je luksuzu dao potpuno novo i drugačije značenje. Njegova nekretnina na Floridi vrijedna je 12 milijuna dolara, a ima i privatnu zračnu luku. Mislili ste da je to sve? Naravno da nije. Ima i vlastiti hangar za avion, igralište za golf i bazene.

JohnTravolta

John Travolta čeka vas u filmu Stari frajeri" zajedno sa suprugom Kelly Preston te Robinom Williamsom u nedjelju na RTL-u s početkom u 23:55.