Play ponuda
Play ponuda
RASKOŠ I BOGATSTVO

Pogledajte u kakvim luksuznim kućama žive holivudski glumci

Sigurni smo da vam je teško zamisliti u kakvim kućama žive svjetski poznati glumci koji si mogu priuštiti vidljivo bogatstvo na svakom koraku: bazeni, privatni aerodromi, teretane i ogromni zeleni vrtovi samo su neki od obaveznog i sastavnog dijela vila slavnih glumaca.

Image
Press/ 6.12.2017. u 17:09
Play ponuda

1. Eddie Murphy

Poznati komičar Eddie Murphy nekretninu na Hollywood Hillsu platio je 20 milijuna dolara. Glumac je u nju jako puno uložio te sada ova nekretnina vrijedi vrtoglavih 85 milijuna dolara. Njegov luksuzni dom više sliči nekom manjem skupocjenom hotelu u Hrvatskoj. Kuća je okružena drvećem kako bi se sakrila od nepoželjnih i znatiželjnih pogleda, ima bazen, pomoćne objekte i veliku vrtnu terasu.

Image
Foto:
Image

Nasmijte se do suza urnebesnoj komediji „Tisuću riječi“ s Eddiejem Murphyjem ovu nedjelju s početkom u 22:25 na RTL-u.

2.Bruce Willis

Poznata zvijezda filmskih nastavaka „Umri muški“ odlučila se za drugačiji luksuz. Pored drugih zvijezda, njegova kuća čak i ne izgleda toliko raskošno. Definitvno najljepši prizor jest sam ulazak: jednostavno i klasično, riječi su kojima bi se opisala ova vila na Beverly Hillsu.

Image
Foto:
Image

Vrhunski glumac čeka nas u akcijskom filmu „Umri muški 3“ u subotu u 21:00 na RTL2.

3. John Travolta

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

John Travolta pokazao je da je luksuzu dao potpuno novo i drugačije značenje. Njegova nekretnina na Floridi vrijedna je 12 milijuna dolara, a ima i privatnu zračnu luku. Mislili ste da je to sve? Naravno da nije. Ima i vlastiti hangar za avion, igralište za golf i bazene.

Image
Foto:
Image

John Travolta čeka vas u filmu „Stari frajeri“ zajedno sa suprugom Kelly Preston te Robinom Williamsom u nedjelju na RTL-u s početkom u 23:55.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PON - PET u 20:50

Upoznajte glavne likove nove serije 'Osman l.' koju od sutra gledamo na kanalu RTL Passion

Play ponuda

Više s weba