Novosti

Pogledajte vrhunski rođendanski provod u Disneylandu poznate glumice

Mlada glumica Sarah Hyland, poznatija po ulozi buntovne tinejdžerice Haley iz serije 'Moderna obitelj', napunila je 27 godina. Kako ga je proslavila i s kim, otkrila je na svom Instagram profilu.

Press
30.11.2017 13:37

Talentirana glumica rođena je 24. studenoga 1990. godine u New Yorku. Lik Haley iz najpopularnije američke humoristične serije donio joj je svjetsku slavu. Sarah danas broji 27 godina života, a rođendan je proslavila na jedinstven način. Definitivno je uspjela da ovaj dan ostane njoj, ali i njezinim prijateljima u lijepom sjećanju.

Vožnja vlakom smrti samo je jedna od svih avantura koje su Sarah i njezini prijatelji iskusili u Disneylandu . Društvo joj je pravio i novopečeni dečko Wells Adams . Osim što su se vrhunski proveli u zabavnom parku, dečko joj je priuštio i romantičnu vožnju, a proslavu su upotpunili večerom za dvoje. Dok se glumica hvalila fotografijama na Instagramu, Wells joj je čestitao rođendan na zabavan i jedinstven način.

Objavio je fotografiju Sarah i sebe kako poziraju pored helikoptera i napisao:

Top pet objašnjenja zašto su helikopteri poput Sarah : 1. Stvaraju ti osjećaj slobode 2. Svaki trenutak s njima je prava pustolovina 3. S njima imaš osjećaj kao da padaš, ali u pozitivnom smislu 4. Prkose gravitaciji 5. Stvarno su super. Sretan rođendan. Ti si nešto najbolje što mi se dogodilo. Svaki dan trebamo se osjećati ovako odlično."

Tinejdžericu Haley gledajte radnim danom u humorističnoj seriji 'Moderna obitelj' u 23:40 na RTL2.