Novosti

Ponekad vam najveća noćna mora postane dio obitelji

Tko ti ne dođe glave...udat će se za tvog brata.

Press
24.09.2017 13:31

Zbog naočala, aparatića za zube i akni, Marni (Kristen Bell) su često zadirkivali u srednjoj školi, a naročito Joanna (Odette Yustman), koja joj je zagorčavala život na svakom koraku. Za razliku od Marni, njezin brat Will (James Wolk) bio je jako popularan školski košarkaš.

Danas je Marni potpredsjednica kompanije za odnose za javnošću i upravo kreće na svadbu svog brata. U međuvremenu, ona dozna tko je izabranica Willovog srca – nitko drugi nego Joanna, koja ju je toliko mučila u školi. Situacija se dodatno komplicira kada Marnina majka Gail (Jamie Lee Curtis) sreće Joanninu tetu Ramonu (Sigourney Weaver).

Vedro romantično ostvarenje Opet ti" tzv. je chic-flick komedija, u kojoj će moći uživati čitava obitelj. Ženska postava doista je snažna – od dvije prekrasne glumice mlađe generacije; Kristen Bell (Veronica Mars", Forgetting Sarah Marshall", House of Lies"), Odette Annable (Dr.House"), koje su uzele glavne uloge, pa do sredovječnih dama; Sigourney Weaver, Jamie Lee Curtis te zlatne djevojke" Betty White. U cameo ulogama pojavljuju se i Dwayna "The Rock" Johnson i Patrica Duffy ("Dallas", "Step by step").

Romantičnu komediju "Opet ti" pogledajte danas u 15:00 na RTL-u.

Opet ti - TV premijera