Novosti

Potpuna dominacija učiteljice gimnastike Rachel u najtežim poligonima

Dvadeset žena i muškaraca u Buenos Airesu bori se za nagradu od 90 tisuća kuna, a njihov put prema ispunjenju tog zahtjevnog cilja prate voditelji Goran Vugrinec i Vlatko Štampar - u još jednoj nevjerojatnoj epizodi game showa Total Wipeout"!

RTL.hr
05.05.2020 23:00

Da bi osvojili tu vrijednu nagradu, natjecatelji moraju proći opasne poligone koji se sastoje od četiri faze: The Qualifier , The Sweeper , Dizzy Dummies i finala Wipeout Zone . Svakako treba istaknutipreskakanje velikih lopti, što mnogim natjecateljima stvara probleme, ali ne i Alice !

Nakon iznimno teškog prvog poligona ostalo je 12 natjecatelja koji će morati proći još jednu strašnu prepreku - The Sweeper , a samo će pet najizdržljivijih iskusiti još jedan poligon, koji će najbolje pokazati tko lako gubi tlo pod nogama - Dizzy Dummies .

Na posljednjem, finalnom poligonu Wipeout Zone bore se preostala tri natjecatelja; profesionalna slikarica lica Katy , spasilac koji ima crni pojas u karateu Cris i učiteljica gimnastike Rachel , koja je još jednom pokazala koliko je spretna te da je zasluženo pobijedila.

Zabavni game showTotal Wipeout" gledajte od ponedjeljka do petka u 17.40 sati na RTL-u!