Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
VEČERAS U 20 SATI

Potresna priča o životu i smrti omiljene princeze

Prošlo je dvadeset godina od smrti princeze Diane, koja nam je pokazala da pripadanje kraljevskoj obitelji ne donosi moć, već da ona proizlazi iz iskrenog srca.

Image
Foto: © Splash/Guliver images
Press/ 30.8.2017. u 19:01
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Suvoditeljica “CBS This Morning”, Gayle King vodi nas na Althorp imanje, na kojem je Diana živjela prije udaje za pinca Charlesa. U ovom posebnom dokumentarcu doznat ćemo kakav je utjecaj Diana imala na Veliku Britaniju, monarhiju, ali i čitav svijet. Kroz razgovore s njezinim bliskim prijateljima i suradnicima, koji su otkrili o čemu su pričali s Dianom u tjednima prije njezine smrti, doznat ćemo pravu istinu o Diani. 

Od udaje za princa Charlesa 1981. do tragične smrti 31. kolovoza 1997. u strašnom sudaru u Pont de L’Alma tunelu u Parizu, Diana je zaokupljala javnost, no iza novinarskih priča i naslova krije se mnogo nepoznatih činjenica. Njezin tajnik za odnose s javnošću i autor, Patrick Jepheson, iz prve ruke svjedoči o Dianinim naporima da pomogne oboljelima od virusa AIDS-a te mentalno oboljelima, analizirajući njezin pozitivan utjecaj na ljude s kojima je bila u kontaktu. Bez krune i dizajnerskih haljina, Diana je bila komplicirana i često nepredvidljiva žena, kažu oni koji su je najbolje poznavali. Njezin brak s Charlsom bio je daleko od idealnog. Ljeto 1997. bilo je vrijeme samootkrivanja i novih početaka za Dianu. Više nije bila dijelom kraljevske obitelji te se počela viđati s biznismenom Dodijem Al Fayedom. No sve je dovelo do preranog završetka tog nesretnog dana, kada je par, jureći iz hotela Ritz s paparazzima pored sebe, doživio nesreću u Mercedesu kojim je upravljao Herni Paul.

Ovaj dvosatni specijal donosi nam tim CBS-ovih novosti “48 hours”, koji nas vodi i kroz četiri nezavisna policijska istraživanja u dvije zemlje, pokrenuta nakon prometne nesreće, istražuje sve teorije, potaknute nakon Dianine smrti te konačno otkriva što se zaista dogodilo u noći njezine smrti.

Dirljivu priču o životu princeze Diane, ali i događajima nakon njezine tragične smrti gledajte večeras u 20 sati na RTL-u.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
VEČERNJAKOVA RUŽA

Mojmira Pastorčić je TV osoba godine! 'Hvala mom timu koji me trpi svaki dan, znam da nije lako'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba