Novosti

Potvrdili zaruke: Dennis Quaid i njegova 39 godina mlađa djevojka pohvalili se zaručničkim prstenom

Vijest o zarukama 65-godišnjeg glumca i 26-godišnje studentice doslovno je eksplodirala svim medijima prije tri tjedna, sada je zaljubljeni par napokon i potvrdio nagađanja: Dennis Quaid ženit će se po četvrti put!

RTL.TV
15.11.2019 18:46

Holivudski glumac Dennis Quaid ovoga je vikenda na YoutTube eventu u američkom Nashvilleu nastupio sa svojim performansom 'Put Johnnyja Casha' . Holivudsku zvijezdu na koncertu je pratila i njegova djevojka Laura Savoie .

Da je s26-godišnjom Lurom u vezi,Dennis je potvrdio još prije pola godine, a mediji su krajem listopada objavili kako se par navodno zaručio tijekom romantičnog putovanjima na Havaje.

Kako bi zaustavili mnogobrojna pitanja i nagađanja, zaljubljeni glumac i studentica pozirali su prisutnim novinarima na eventu u Nashvilleu istaknuvši Laurinu ruku tako da svi dobro mogu vidjeti i fotografirati prsten.

Dok su neki obožavatelji presretni jer Dennis izgleda stvarno sretno i zaljubljeno, drugi su u šoku zbog njihove razlike u godinama, naročito jer je njegov sin godinu dana stariji od buduće pomajke.

Dennis Quaid i Laura Savoie

Ovo će 65-godišnjem holivudskom glumcu i glazbeniku biti četvrti brak. Prvo je od 1978. do 1983. godine bio u braku s glumicom P. J. Soles , zatim s kolegicom Meg Ryan od 1991. do 2001., te od 2004. do 2018. s agenticom za nekretnine Kimberly Buffington , s kojom ima kćer i sina.

Iz braka s Meg Ryan ima 27- sina sina Jacka , koji je krenuo roditeljskim stopama i na RTL-u smo ga gledali kao Marvela u 'Igrama gladi' .


Dennisa Quaida gledajte u filmu katastrofe 'Dan poslije sutra' u petak u 21:15 na RTL-u.