Novosti

Povratak u djetinjstvo: Evo zašto ćete još više voljeti remake 'Knjige o džungli'

Remake filma 'Knjiga o džungli' moći ćete gledati u subotu navečer na programu RTL-a. A ovo je samo nekoliko razloga zašto ga ne smijete propustiti!

RTL TV
26.02.2021 17:30

Nevjerojatna animacija koja će vas potpuno uvući u priču

Od trenutka kad ga počnete gledati pa do samog kraja, nećete moći vjerovati da film nije snimljen u džungli već da je riječ o potpunoj animaciji. Vizuali su toliko realistični da ćete misliti da ste u Indiji.


Neel Sethi je pravo utjelovljenje Mowglija

Image 4119131 (auto)

Mladi glumac potpuno je prirodno utjelovio Mowglija, dječaka iz džungle. Njegove reakcije, ponašanje i odnos s njima su toliko impresivne da su mnogi kritičari vrlo brzo nakon premijere mališanu predviđali veliki uspjeh u Hollywoodu.


Pjesme iz orginal mjuzikla

Image 4119133 (auto)

'Knjiga o džungli' snimljena je 1967. godine, a ovaj remake 2016. godine. No, neke pjesme su nam se još u djetinjstvu urezale u pamćenje da bi bila prava šteta da ih ne slušamo opet. Stoga su one opet tu, u ovoj novoj adaptaciji koju ćete s oduševljenjem gledati, ali i pjevušiti.


Sama priča

Image 4119135 (auto)

U džungli Seoni, u indijskoj državi Madhya Pradesh, odrasta Mowgli, kojeg odgaja vučica Raksha sa svojim čoporom. Mowglija je među vukove dovela pantera Bagheera, koja ga uči kako se vukovi ponašaju i žive, no dječak se ipak ne može natjecati sa svojom divljom braćom i sestrama. Istovremeno, vođi čopora Akelu ne sviđaju se načini, ljudska rješenja, kojima Mowgli pribjegava kako bi obavio zadatke. Tijekom sušne sezone, kada u džungli vlada primirje, životinje se okupljaju oko vode bez straha da će ih pojesti grabežljivci.

Međutim, primirje se prekida kada stigne bengalski tigar Shere Khan, koji osjeti Mowglijev miris u gomili te mu poruči da će ga ubiti kada sezoni suše dođe kraj. Dok čopor vukova raspravlja o tome treba li zadržati Mowglija ili ne, on dobrovoljno odluči napustiti džunglu radi sigurnosti čopora...