Novosti

Poznati mišićavi glumac se poprilično opustio na odmoru: Do isklesanog tijela dijele ga litre i litre znoja

U intervjuima je tvrdio kako mu nimalo ne smeta to što izgleda poput tate, jer on to upravo i jest

RTL.hr
11.09.2021 09:00

Prošlo je čak 20 godina otkako se 54-godišnji Vin Diesel pojavio u prvom nastavku filma "Brzi i žestoki". I tada je slovio kao jedan od najmišićavijih holivudskih glumaca, ali kako stvari za sada stoje, njegov prepoznatljiv izgled nećemo ugledati tako brzo.

Paparazzi su ga uhvatili na jahti pred Portofinom, talijanskim ribarskim gradićem. Ondje se 54-godišnji glumac odmara sa svojom obitelji. Na jahti je bio bez majice pa su objektivi paparazza uhvatili njegov trbuh koji nikad nismo vidjeli u takvom izdanju. Može se reći kako Diesel nije nimalo mario za njih već je bezbrižno gladio svoj trbuh dok se sunčao na jahti.

Budući da su fotografije Vin Diesela brzo proputovale svijetom, mnogi su se s razlogom pitali je li to nagovještaj kraja franšize "Brzi i žestoki" koja zasad ima devet nastavaka. Ipak, valja istaknuti kako ovo nije prvi put da se mišićavi glumac opustio. Već je 2015. godine bio u sličnoj situaciji kada nije pazio na režim prehrane pa su njegovi trbušnjaci otišli u zaborav. Baš kada su svi mislili da ga više nećemo vidjeti kao snagatora, Diesel se brzo vratio u formu i napravio nevjerojatnu tjelesnu transformaciju.

U pauzama od snimanja je i tada, 2015., nabacio pokoji kilogram, ali se to nije ni trudio sakriti. Naime, u intervjuima je tvrdio kako mu nimalo ne smeta to što izgleda poput tate, jer on to upravo i jest.

Vin Diesel

(FOTO: Instagram)

Podsjećamo kako je Vin u braku s 38-godišnjom Palomom Jimenez od 2007. godine. S njom ima troje djece, kćeri Hanu i Pauline , ali i sina Vincenta .

A Vina gledajte i ovog vikenda na RTL-u u TV premijeri 'Brzi i žestoki 8'!