Novosti

Pravi Gospodin Savršeni: Osim što je glavni glumac, producent je i redatelj nove RTL-ove romantične...

Otkrijte kako će se odvijati moderna verzija Romea i Julije svakim danom od ponedjeljka do petka u 17.45 na RTL Passionu

RTL TV
18.03.2020 09:09

Prva epizoda uspješne grčke romantične dramske serije, autora Vana Dimitrioua, prikazuje se od ovog tjednau 17.55 na RTL Passionu te se može pratiti svaki tjedan od ponedjeljka do petka u 17.45.

Brousko

Povodom svoje skorašnje udaje za Sifisa (Apostolis Totsikas), Melina (Eleni Vaitsou) se s prijateljicama s Krete dolazi provesti u Atenu. U istom baru nađe se i mladić s Cipra, Achilleas (Andreas Georgiou) sa svojim prijateljima. Melina i Achilleas upoznaju se i počinju flertati. On joj ponudi brousko , vino koje njegova obitelj proizvodi.

Sljedećeg jutra Melina se budi u hotelskom krevetu s Achilleasom. Posramljena, ona brzo napušta sobu ne sjećajući se niti njegovog imena. Achilleas se budi i, poput i nje, nesjeća se njezinog imena. Oboje se vraćaju svojem uobičajenom životu, nastavljaju s pripremama za vjenčanja, nesvjesni da će ih sudbina uskoro ponovno spojiti .

Upravo tako započinje popularna serija koja je gledatelje diljem svijeta prikovala na svoje naslonjače, a sada će se prikazivati i RTL Passionu .

Glavni glumac Andreas Georgiu rođen je u Londonu, a sa samo se pet godina s roditeljima preselio na otok Cipar gdje je postao jedan od najuspješnijih glumaca. U seriji "Brousko"se okušao kao producent, redatelji glavni glumac čimeje dobio fanove diljem svijeta.

Naime, "Brousko" je prva grčka serija koja je doživjela tako veliki uspjeh na svjetskom tržištu te se puštala u čak 53 zemlje .

Ova popularna serija već na početku postavljapitanje- mogu li se Achilleas i Melina oduprijeti iskušenju i ostati vjerni svojim supružnicima ili je njihova strast jača.

Otkrijte kako će se odvijati moderna verzija Romea i Julije svakim danom od ponedjeljka do petka u 17.45 na RTL Passionu .