Novosti

Pravila sudjelovanja u nagradnom natječaju Megaphone - Superpar" 2. krug

RTL.hr
2020-09-20 09:57

Članak 1.

RTL Hrvatska d.o.o., Krapinska 45, 10000 Zagreb, OIB 07330149920 (u daljnjem tekstu: Priređivač ili RTL) u čijem je vlasništvu RTL digitalni portfelj (Facebook i Instagram stranice RTL.hr, Net, Žena, Tabloid.hr, Vijesti, Putoholičari, Sportnet te portali Net.hr, Rtl.hr) organizira Nagradni natječaj pod nazivom Megaphone - Superpar" (u daljnjem tekstu: Nagradni natječaj) za posjetitelje RTL-ovog digitalnog portfelja. Nagradni natječaj organizira se u svrhu promocije RTL-ovog digitalnog portfelja i emisije Superpar.

Članak 2.

Nagradni natječaj počinje 14.9. u 21.00 sat i završava 17.9.2020. u 23.20 sati.

Tijekom trajanja Nagradnog natječaja sudionici će imati priliku osvojiti:

Nagradni natječaj počinje 21.9. u 21.00 sat i završava 24.9.2020. u 23.20 sati.

Tijekom trajanja Nagradnog natječaja sudionici će imati priliku osvojiti:

4 (četiri) dnevne nagrade - Violeta poklon paket u vrijednosti 500 HRK

Toal.papir Dual purpose 16/1, 3sl

Toal.papir 10/1 Premium, 3sl, natural

Pap.ručnik 92% manje palstike, 3sl

Violeta det.za pranje i njegu osjetljivog rublja 0,9l

Omekšivač Pink Sunshine 1l

Vesh gel za rublje Color&Active 2,92 l

Vesh to go maramice za mrlje 5 kom

Vesh maramice za skupljanje boja 20/1

Teta Violeta staklosjaj Fresh magnolija

Teta Violeta sredstvo za pod Passion Flower

Teta Violeta det.za posuđe 1l Aloe Vera

Teta Violeta salvete super soft bijele 25/1

Violeta suhe maramice 10/1 Coco/S.Butter, 4sl-

Violeta Fresh maramice za dezinfekciju 18/1

1 (jednu) tjednu nagradu - Violeta poklon paket u vrijednosti 1000 HRK

Toal.papir Dual purpose 16/1, 3sl

Toal.papir 10/1 Premium, 3sl, natural

Pap.ručnik 92% manje palstike, 3sl

Violeta det.za pranje i njegu osjetljivog rublja 0,9l

Omekšivač Pink Sunshine 1l

Vesh gel za rublje Color&Active 2,92 l

Vesh to go maramice za mrlje 5 kom

Vesh maramice za skupljanje boja 20/1

Teta Violeta staklosjaj Fresh magnolija

Teta Violeta sredstvo za pod Passion Flower

Teta Violeta det.za posuđe 1l Aloe Vera

Teta Violeta salvete super soft bijele 25/1

Violeta suhe maramice 10/1 Coco/S.Butter, 4sl

Violeta Fresh maramice za dezinfekciju 18/1

Pet (5) korisnika sa najviše sakupljenih bodova, koji se skupljaju isključivo točnim odgovorima na 10 (deset) postavljenih pitanja na Internet stranici RTL.hr, dobiti će po jedan poklon (četiri za dnevnu nagradu, jedan za tjednu nagradu). Bodovi za tjednu nagradu se zbrajaju iz sva četiri odigrana dana tokom jednog tjedna.

Članak 3.

Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe, starije od 18 godina, koje prihvaćaju ova pravila (u daljnjem tekstu Sudionici). Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju, Sudionici su suglasni da Priređivač može bez naknade koristiti sadržaj komentara i/ili njihovih poruka koje su sudionici ostavili unutar RTL-ovog digitalnog portfelja.

Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici su suglasni da priređivač može kontaktirati s njima te da im može povremeno slati obavijesti vezane uz Nagradni natječaj ili o digitalnom portfelju RTL-a. U slučaju da sudionik ne želi primati takve poruke, može prekinuti svoje sudjelovanje u Nagradnom natječaju kako je opisano u Članku 6. ovih pravila.

Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici su suglasni da se na Facebook stranicama i web portalima RTL-ovog digitalnog portfelja objavi njihovo ime i prezime te vidi to što su napisali.

Priređivač se obvezuje da će dostavljene podatke Sudionika koristiti u dobroj namjeri, da privatne podatke Sudionika neće distribuirati trećoj strani te da će u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka prikupljene podatke prijaviti u zbirku podataka.

Članak 4.

Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju svi punoljetni Sudionici koji od 14. rujna do 17. rujna 2020. godine sakupe najviše bodova u dnevnim i tjednim nagradnim natječajima kroz aplikaciju Megaphone na internetskoj stranici RTL.hr. Za sudjelovanje u igri treba se registrirati pomoću e-mail adrese ili s Facebook računom. Zadatak sudionika bit će da unutar web stranice točno odgovore na deset postavljenih pitanja, te osvoje bodove. Bodovi se sakupljaju isključivo točnim odgovorima na pitanja. Što ste brži u odgovaranju, to više bodova dobivate na tom pitanju. Dnevnu nagradu možete osvojiti jednom tjedno. Kako biste osvojili dnevnu nagradu trebate skupiti najveći broj bodova od svih registriranihigračima.

Zabranjeno je istovremeno korištenje iste e-mail adrese na različitim uređajima. Igrači koji budu sudjelovali u Superpar kvizu istovremenim korištenjem iste e-mail adrese na više različitih uređaja, neće moći osvojiti dnevnu i tjednu nagradu.

Za tjednu nagradu se zbrajaju bodovi iz sve četiri epizode iz tog tjedna. U Superpar kvizu može se sudjelovati isključivo na premijernom prikazivanju svake od epizoda. Svi odgovori koji se postave nakon perioda navedenog u Članku 2. neće biti uzeti u obzir.

Nakon završenog roka žiri će odabrati četiri (4) sudionika sa najviše bodova skupljenih u dnevnom natječaju za dnevnu nagradu, te jednog (1) sudionika sa najviše sakupljenih bodova u sva četiri dnevna izazova za tjednu nagradu, a rezultate će objaviti u roku od 72 sata nakon završetka Nagradnog natječaja. Dobitnici nagrada će biti obavješteni o istome pute e-mail adrese ili društvene mreže Facebook, ovisno na koji način se prijave na Nagradni natječaj.

Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici su suglasni da podaci osobnog karaktera koje su dostavili Priređivaču uđu u bazu Nagradnog natječaja Priređivača te da će nakon 31. 12. 2021. godine biti uništeni. U svakom trenutku tijekom trajanja Nagradnog natječaja Sudionici mogu uskratiti odobrenje za držanje, obradu i procesuiranje njihovih osobnih podataka kako je navedeno u Članku 6. Pravila.

Članak 5.

Svaki odgovor koja odgovara uvjetima Nagradnog natječaja navedenim u Članku 4. može biti objavljen na stranicama digitalnog portfelja RTL-a.

Svaki Sudionik može sudjelovati isključivo na premijernom prikazivanju svake od epizoda. Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici su suglasni da Priređivač može bez naknade koristiti te objaviti njihove osobne podatke: ime i prezime te fotografiju koja je dostavljena Priređivaču prilikom prijave na Nagradni natječaj. Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici su suglasni da priređivač te osobne podatke može koristiti bez naknade i objaviti u promotivne svrhe na internetu.

Priređivač zadržava pravo da pristigle komentare koji ne odgovaraju uvjetima navedenim u članku 4. ne objavi ili obriše.

Članak 6.

Ako u bilo kojem trenutku Sudionik želi prekinuti svoje sudjelovanje u Nagradnom natječaju, može to učiniti tako da na mail adresu rtl@rtl.hr inbox pošalje poruku ODUSTAJEM OD NATJEČAJA ZA Megaphone - Superpar".

Članak 7.

Priređivač prikuplja i obrađuje Vaše osobne podatke (ime i prezime, adresa) radi sudjelovanja u Nagradnom natječaju, radi kontaktiranja natjecatelja u svrhu provedbe Nagradnog natječaja te radi korištenja podataka o natjecatelju pobjedniku u sredstvima javnog informiranja (objava podataka o dobitnicima nagrada, objava slikovnih i audiomaterijala o predaji nagrada i slično).

Prikupljeni osobni podaci ne dostavljaju se trećim osobama i ne izvoze se izvan Europske unije.

Prikupljeni osobni podaci pohranjuju se na vrijeme potrebno za ispunjenje svrhe prikupljanja.

Osobni podaci prikupljaju se na dobrovoljnoj osnovi i obrađuju automatskom obradom, kojoj možete prigovoriti.

31. 12. 2021. godine briše se baza podataka s osobnim podacima sudionika Nagradnog natječaja.

Sudionik ima pravo u svakom trenutku odustati od dane suglasnosti, dostavom odgovarajućeg zahtjeva na e-adresu rtl@rtl.hr (navedeno ne utječe na zakonitost obrade prije povlačenja suglasnosti). U tom slučaju Sudionik se isključuje iz daljnjeg natjecanja i gubi pravo na dodijeljene nagrade jer mu uručenje nagrada više neće biti moguće.

RTL Hrvatska d.o.o. poštuje i prava Sudionika na pristup, ispravak i ograničavanje obrade osobnih podataka, kao i prava na ulaganje prigovora na obradu i pravo na prenosivost podataka. Navedena prava Sudionici ostvaruju podnošenjem pisanog zahtjeva RTL Hrvatska d.o.o. i/ili Službeniku za zaštitu osobnih podataka na e-adresu rtl@rtl.hr.

Pravo na podnošenje prigovora ostvaruje se prigovorom Agenciji za zaštitu osobnih podataka RH.

Članak 8.

Svi sudionici Nagradnog natječaja suglasni su s Pravilima sudjelovanja u Nagradnom natječaju Megaphone - Superpar" objavljenom na stranicama digitalnog portfelja RTL-a prema kojima se osobni podaci sudionika koriste samo u svrhe realiziranja Nagradnog natječaja.

U svakom trenutku tijekom trajanja Nagradnog natječaja Sudionici mogu uskratiti odobrenje za držanje, obradu i procesuiranje njegovih osobnih podataka.

Ako u bilo kojem trenutku Sudionik želi prekinuti svoje sudjelovanje u Nagradnom natječaju, može to učiniti na način da pošalje e-poruku rtl@rtl.hr . Priređivač će u zakonskom roku po primitku e-poruke odgovoriti ili, ovisno o sadržaju zahtjeva, izbrisati Sudionika (podatke) i dostavljeni sadržaj iz svoje baze, što ne utječe na zakonitost obrade i korištenje prije povlačenja iz Nagradnog natječaja.

Članak 9.

Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici preuzimaju odgovornost da su podaci koje su dostavili Priređivaču prilikom prijave na Nagradni natječaj istiniti, da ne dovode u zabludu te da se objavom dostavljenih osobnih podataka neće prekršiti ili ugroziti prava trećih osoba (autora komentara ili osoba koje se eventualno nalaze u komentaru). Priređivač nije ni na koji način odgovoran za sadržaj koji su objavili Sudionici. Za sve podatke i sadržaje koje pojedini Sudionik koristi u prijavi na Nagradni natječaj odgovoran je isključivo Sudionik koji je Priređivaču dostavio podatke i sadržaje. Ako se utvrdi da je sadržaj objavljen u ime pojedinih Sudionika nezakonit ili neprikladan, Priređivač će takav sadržaj odmah po primitku informacije ukloniti i Sudionika koji je prekršio pravila isključiti iz daljnjeg natjecanja.

Članak 10.

Pobjednici Nagradnog natječaja za najviše sakupljenih bodova će dobiti nagradu od Priređivača – svaki od četiri (4) pobjednika dobit će jednu (1) dnevnu nagradu, te jedan (1) tjedni pobjednik jednu (1) tjednu nagradu. Dnevni pobjednik Nagradnog natječaja može biti i tjedni pobjednik.

Članak 11.

Tijek Nagradnog natječaja nadgledat će zaposlenici Priređivača. Komentari i poruke neprimjerenog sadržaja bit će izbrisani te neće biti objavljeni.

Članak 12.

Smatra se da su sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici u svakom trenutku upoznati s ovim pravilima te da ih u potpunosti i bezuvjetno prihvaćaju.

Članak 13.

Priređivač zadržava pravo bez prethodne najave promijeniti, modificirati ili nadopuniti pravila Nagradnog natječaja ili Nagradni natječaj u slučaju nepredviđenih ili izmijenjenih okolnosti u potpunosti prekinuti.

Članak 14.

Svaka promjena vezana uz Pravila Nagradnog natječaja bit će objavljena na stranicama RTL-ovog digitalnog portfelja. O važnim promjenama i dopunama Priređivač može obavijestiti Sudionike i/ili objavljivanjem na stranicama RTL-ovog digitalnog portfelja.

RTL Hrvatska d.o.o.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.