Play ponuda
Play ponuda
Najgledaniji kulinarski show

Preko pola milijuna gledatelja pratilo je prvu ovotjednu 'Večeru za 5 na selu'!

RTL-ova zabavna kulinarska emisija još je jednom opravdala status najpopularnijeg gastro formata kad je prvu epizodu ‘Večere za 5 na selu’ na Kvarneru u najzanimljivijem trenutku pratilo preko pola milijuna gledatelja!

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 21.9.2021. u 15:45
Play ponuda

Najdugovječniji kulinarski show ‘Večera za 5 na selu’ iz sezone u sezonu privlači sve veći broj obožavatelja koji s nestrpljenjem čekaju svaku novu epizodu. Dokaz tome su i brojke gledanosti koje idu u prilog RTL-ovoj kultnoj emisiji, koja je tjedan započela kao najgledaniji kulinarski sadržaj na malim ekranima.

Naime, u trenutku kad je 18-godišnja domaćica Tea Petrović svojim protukandidatima servirala predjelo, uz 'Večeru za 5 na selu' je bilo preko pola milijuna gledatelja koji su, baš kao i gosti, zasigurno bili vrlo znatiželjni oko toga što će najmlađa tjedna natjecateljica ponuditi za večeru.

Cijelu prvu epizodu kvarnerskog tjedna 'Večere za 5 na selu' na RTL-u je u ukupnoj populaciji prosječno pratilo gotovo 400 tisuća gledatelja, dok je udio gledanosti bio 24,9 % (SHR).

Nakon uspješnog otvaranja tjedna gledatelji večeras od 20.15 sati na RTL-u mogu pogledati novu epizodu 'Večere za 5 na selu' u Opatiji i okolici, u kojoj će domaćica biti poznata TV kuharica Doris Vlah.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Čestitamo

Udala se RTL-ova meteorologinja Željka Pogačić: 'Slavlje je bilo doslovce do jutra!'

Play ponuda

Više s weba