Novosti

Prelijepi animirani film pogledajte na RTL Kockici!

U današnje doba konzumerizma lako je zaboraviti na pravu svrhu blagdana i stoga će vam ovaj crtić pomoći da se prisjetite vrijednosti koje su zbilja bitne.

Press
28.01.2018 11:13

Annie je izabrana za predsjednicu dramskogkluba pred samu božićnu priredbu u njenoj školi. Ona uskoro postaneopsjednuta ostvarivanjem profita svoje dramske skupine da zaboravina poruku koju predstava zapravo želi odaslati. Klub neće izvoditisvoju tradicionalnu predbožićnu predstavu Božićnupriču ", niti donirati novac za sirotište. Međutim, Annieje to podsvjesno toliko mučilo da je imala zbunjujuće snove ukojima je bila Scrooge izpoznate Dickensove priče i da je posjetetri duga

Animirana serija Pustolovine iz knjige vrlina" inače pratiavantura 11-godišnjeg Zacha i10-godišnje Annie koji proživljavajurazne moralne dileme. Kako bi riješili te probleme, traže savjetegrupe antropomorfnih životinja čija imena dolaze iz antičke Grčke– Platona , starog i mudrogbizona; Aurore , mudrog jastreba;i Aristotela , živahnog i načitanog prerijskogpsa. Ovaj trojac djecu uči raznim vrlinama pričajući im priče izKnjige vrlina".

Pustolovine iz knjige vrlina: Samilost, božićna priča

Božićnu epizodu animirane serije "Pustolovine iz knjigevrlina: Samilost, Božićna priča" pogledajte danas u 12:35satina RTL Kockici.