Play ponuda
Play ponuda
DAJTE I VI SVOJ GLAS!

Prema neovisnom istraživanju, RTL.HR prepoznat je kao jedan od top news portala iz regije: Glasanje još uvijek traje, uključite se i vi!

Media Daily podržava neovisno i objektivno novinarstvo pa nije mala vijest da je RTL.HR ušao u najuži izbor od 30 najboljih regionalnih portala iz šest zemalja (Slovenija, Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Makedonija)

shimmer fallback
RTL TV/ 18.11.2019. u 11:30
Play ponuda

Riječ je o drugom po redu izboru koji provode putem ankete na svojoj stranici, a koja traje do 30. studenoga pa svoj glas za RTL.HR možete i vi dati OVDJE!

"Ovim izborom želimo podići razinu kvalitete i međusobnog komparativnog vrednovanja na tržištu regije i Europe te profesionalnih standarda. Izborom najboljih među najposjećenijim portalima dobiva se priznanje čitatelja i struke", objašnjavaju iz Media Dailyja, prvog specijaliziranog portala za medije na području Jugoistočne Europe.

Prošlogodišnji dobitnik njihova izbora bio je slovenski portal 24ur.com, a ovogodišnjeg pobjednika Media Daily proglasit će 10. prosinca točno u podne.

Hvala vam na vašim glasovima!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
istinski frajer među holivudskim zvijezdama

Od uličnog prodavača do modela i vrhunskog glumca: Donosimo nevjerojatne činjenice iz života Jasona Stathama

Play ponuda

Više s weba