Novosti

Prepirka The Rocka i Vina Diesela nije gotova

Dwayne Johnson nije imao riječi hvale za kolegu Vina Diesela nakon zajedničkog nastavka filma

Press
21.11.2016 19:36

Iako je većini ljudi društvena mreža mjesto gdje će se pohvaliti ili samo kratiti dosadu, poznati i slavni ga smatraju platformom za puno ozbiljnije teme.

Naime, The Rock je ranije ove godine svoje kolege sa seta novog nastavka Brzih i žestokih 'počastio' ne baš pohvalnim komentarima. Napisao je kako su mu sve kolegice izrazito drage i ozbiljno nastrojene oko svojih uloga, ali da muški kolege i nisu toliko profesionalni.

Komentirao je kako se na setu susreo s ljudima koji se smatraju velikim profesionalcima, dok istovremeno ne ulažu dovoljno u svoj rad i u ulogu, već samo žele slavu i novac. Iako nije direktno adresirao Vina Diesela , slijedom nadolazećih objava jasno je ukazao da se radi upravo o njemu.

Ta priča traje i sada jer se The Rock ne misi ispričati –'Smatram da sam rekao istinu i stojim iza nje.' Diesel je svojim obožavateljima, do kojih jako drži, putem Facebooka rekao da je ponosan na njihov kolektiv i da ostanu pozitivni i da nikoga ne tuku, aludirajući na sukobe dvije vojske obožavatelja koji prate svoje omiljene glumce.

Trakavica će se očigledno nastaviti, a idući nastavak Brzih i žestokih s njima u glavnim ulogama je upitan. Ipak, The Rocka gledajte na RTL-u u filmu Utrka do uklete planine ovog vikenda!