Play ponuda
Play ponuda
'Bosanski šeik'

Prepoznajete li zavodnika s fotografije? Evo kako je Hakija izgledao kada je bio mlađi!

Zbog sličnosti s holivudskim glumcem, dobio je nadimak 'Bosanski Clooney'

Image
Foto: Facebook/Hakija Špago
RTL.HR/ 27.3.2020. u 16:38
Play ponuda

Hakija Špago iz Konjica donedavno je svake večeri bio na malim ekranima tijekom emitiranja 12. sezone emisije 'Ljubav je na selu', gdje je na svojoj farmi u Konjicu ugostio Marijanu Črlenec, Nikolinu Sajević i Ines Petrić, ne bi li među njima pronašao partnericu s kojom bi proveo život. 

Atraktivni Hakija zbog svog je izgleda dobio nadimak 'Bosanski Clooney'. Naime, mnogi gledatelji primijetili su da farmer liči slavnom glumcu, Georgeu Clooneyju, a Hakija je bio vrlo zgodan i u mlađim danima. To se može zaključiti po fotografiji iz 2011. godine, a za RTL.HR ispričao je i kako je fotografija nastala.

Image
Foto: Facebook/Hakija Špago
Image
Facebook/Hakija Špago

"Fotografija je snimljena u okolici Frankfurta, na jednoj benzinskoj postaji. Imam prijatelje po ciijelom svijetu, pogotovo u posljednjih 10, 11 godina koliko se bavim raftingom, pa sam mnogo putovao. Nije se dogodilo da netko dođe na rafting i ne ostavi svoj kontakt i onda otputujem k njima. Tako je i ova fotografija nastala u posjetu prijateljima", rekao je Hakija, koji ljubav nije pronašao u emisiji, no ona mu je ipak u tome pomogla. Naime, vidjevši ga na televiziji, javila mu se djevojka s kojom je sada u sretnoj vezi, a nedavno su se i zaručili. 

To se nije dogodilo, no Hakija je ipak sretan: pronašao je djevojku, a nedavno je za RTL.HR otkrio i da se zaručio!

Image
Foto: Facebook/Hakija Špago
Image
Facebook/Hakija Špago
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽELIMIR BABOGREDAC

Kako je naš najveći kolekcionar ploča skupio preko 6,5 tisuća primjeraka: 'Prvu sam 1960. godine, kao poklon, dobio poštom iz Amerike'

Play ponuda

Više s weba