Novosti

PRETJERAO? Can Yaman se za novu reklamu skinuo do gola pa raspametio obožavateljice

Prezgodni Can se posljednjih godina zahvaljujući turskim serijama probio na svjetsku scenu

RTL.hr
21.11.2022 17:15

Can Yaman, zvijezda romantičnih serija 'Sanjalica' i 'Gospodin pogrešni', kojeg obožavateljice od milja zovu 'Turski Jason Momoa', podijelio je na svom Instagram profilu deset objava sa svojim novim galerijama fotografija i reklamama kojima je uljepšao i zagrijao ove tmurne jesenske dane brojnim obožavateljicama.

Prezgodni Can se posljednjih godina zahvaljujući turskim serijama probio na svjetsku scenu, pa osim što snima nove televizijske projekte u susjednoj Italiji, na veselje mnogih obožavatelja, nastavio je i svoju međunarodnu karijeru modela.

I Can Yaman i Kerem Bursin, svojim savršeno isklesanim tijelima, uljudnom vanjštinom i profinjenom elegancijom postali su pravi simboli Turske, pa nije ni čudo da ih za svoju promociju angažiraju mnogi renomirani svjetski brendovi.

Tako je talijanska luksuzna modna kuća Dolce&Gabbana odabrala prezgodnog turskog glumca kao svoje novo zaštitno lice (a i tijelo) jer smatraju da je Can Yaman "oličenje muške senzualnosti".

Nove D&G reklame, osim Cana, imaju i još jednu odličnu posebnost - nemaju glazbenu podlogu, pa trljanje sapunom, brisanje, šuškanje materijala i zveckanje nakita izazivaju dodatne stimulacijske reakcije kod gledateljica.

Can je u opisima galerija napisao kako je iznimno počašćen što su mu Stefano i Domenico iz megapopularnog modnog brenda Dolce&Gabbana ukazali povjerenje... no vjerojatno nijedna pratiteljica na Instagramu to nije čitala.

Nove D&G reklame s Canom Yamanom sljubljene u jednu pogledajte u nastavku (i pojačaje ton).

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Zgodnog Cana Yamana gledajte u serijama 'Sanjalica' i 'Gospodin pogrešni' na PLAY Premiumu .

Sanjalica

Turska humoristična serija o mladoj djevojci Sanem koja sanja o tome da postane spisateljica, no roditelji je prisile da bira između dogovorenog braka i pronalaska odgovarajućeg posla. Odlučuje se za posao i pronalazi ga u marketinškoj agenciji, a ubrzo se zaljubi u svog šefa. Serija je dobila brojna priznanja diljem svijeta. Mladi glumac Cam Yaman osvojio je tri nagrade za najboljeg glumca u humorističnoj seriji, jednako kao i njegova partnerica u seriji, Demet Özdemir.

Gospodin pogrešni

'Gospodin pogrešni' (Bay Yanlis) je romantična humoristična serija koja će oduševiti sve obožavatelje turske serije 'Sanjalica'. U ovoj seriji glavnu ulogu također ima zgodni Can Yamman, no ovoga puta partnerica mu je šarmantna Özge Gürel. Mlada djevojka Ezgi osjeća se izdano od strane muškog roda, a njezina posljednja veza doživjela je pravi debakl kada je dečka pronašla s ljubavnicom. I dok se oporavlja od traume i vjeruje kako nikada neće pronaći svog gospodina savršenog, upoznaje zgodnog Ozgura. Ozgur je bogati ženskaroš, slobodnog duha i ovisnik o adrenalinu, a njegove veze su kratkotrajne. Spoj ovo dvoje mladih ljudi pravi je recept za katastrofu, no sudbina će ipak uplesti svoje prste.