Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Balto 2: Vučja potraga

Priča o toleranciji i poštivanju različitosti

Ovaj avanturistički crtani film na primjeren način progovara o različitostima kroz likove životinjskih mješanaca te publici ukazuje na ispravne životne vrijednosti.

Image
Foto: NBCUniversal
Press/ 24.12.2017. u 12:06
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Balto i Jenna dobili su potomke, šest slatkih štenaca. Svi su nalik majci, haskiju, osim jednog, Aleu, koja izgledom podsjeća na Balta, mješanaca vuka i psa. Kada štenci malo porastu, stanovnici  udome sve osim male Aleu, koju nitko ne želi zbog njezina vučjeg izgleda, pa ona ostane živjeti s Baltom. Godinu dana kasnije, Aleu umalo nastrada od ruke lovca koji je zamijeni za vuka. Zbog velike opasnosti u kojoj se našla, Balto joj odluči otkriti da ima vučje krvi, što je rastuži, ali i razbjesni, pa pobjegne nadajući da će negdje u svijetu naći mjesto na kojem će biti prihvaćena.

Nastavak popularnog „Balta“, u kojem smo upoznali požrtvovnog i hrabrog mješanca vuka i psa, upoznaje nas s Baltovom obitelji i malenom Aleu, koju, poput njezina oca, okolina ne prihvaća, pa ona odlazi u potrazi za srećom. “Balto 2” nominiran je za Annie Award u kategoriji iznimnog animiranog scenarija, a osvojio je prestižnu Humantiaz Prize nagradu koja promiče slobodu i ljudsko dostojanstvo. Iznimni animirani film pobijedio je u kategoriji najbolje dječje animacije te se potvrdio kao poučna priča o toleranciji, poštivanju različitosti te ukazivanju na prave vrijednosti.

Film "Balto 2: Vučja potraga" ne propustite pogledati u nedjelju u 13:10 sati na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Čestitamo!

Sretne vijesti: Nemanja i Dragana iz 'Ljubav je na selu' dobili drugu kćer!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba