Play ponuda
Play ponuda
Zvijezde popularne serije

Prije 'Moderne obitelji' bili su ribari, uzgajivači svinja…

Ako ste i najmanji zaljubljenik u televiziju i sadržaje koji se na njoj nude, onda je serija „Moderna obitelj“ apsolutni „must have“. Htjeli-ne htjeli, morali ste je barem jednom pogledati ili pročitati nešto o glumcima koji se u njoj pojavljuju.

Image
Press/ 2.3.2016. u 9:48
Play ponuda

Pa iako se čini kao da o zvijezdama poput Sofije Vergare ili pak Eda O'Neilla znate baš sve, uvijek se netko potrudi iskopati još poneku sitnicu. Evo pregleda zanimljivih stvari o glumcima iz serije koju u 23:55 svakog radnog dana gledate na RTL2.

Sofije Vergare mnogi će se sjetiti kao zaštitnog lica reklame za Pepsi iz 2013. No tada je Sofia već bila popularna pa je reklama za Pepsi bio unosan posao. Ipak, rijetki će se sjetiti da je Sofia bila zaštitno lice za isto piće još davne 1989.

Godinu dana prije nego što je sklopio brak s Justinom Mikitom, glumac Jesse Tyler Ferguson osnovao je neprofitnu udrugu imena „Tie the Knot“, a udruga prodaje kravate za parove koji sklapaju istospolne zajednice.

Malo je nedostajalo da Eda O'Neilla umjesto na malim ekranima gledamo na sportskim terenima. Popularni glumac kojeg ,osim po „Modernoj obitelji“, pamtimo i po liku Ala Bundyja, igrao je američki nogomet na fakultetu, a 1969. godine njegova želja da zaigra profesionalno postala je stvarnost jer je potpisao za Pittsburgh Steelers. Na njegovu žalost, nije se dugo zadržao u timu.

Jeste li znali da se Julie Bowen zapravo ne zove tako? U principu, to joj je djelomično ime. Naime, njezino puno ime je Julie Bowen Luetkemeyer.

Eric Stonestreet od svih svojih kolega iz serije možda ima najzanimljiviju prošlost. Prije nego što je postao uspješan glumac, Eric je bio farmer. Djetinjstvo je proveo na farmi u Kanzasu uzgajajući svinje, a kada je krenuo na fakultet, otkrio je ljubav prema glumi. I tu je sve počelo…

Ty Burrell na televiziji je debitirao tek  sa 32 godine. Prije nego što se počeo baviti glumom radio je na Aljasci u ribarnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Junake popularne serije ne propustite gledati večeras u 23:55 na RTL2. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
'Tri mušketira'

Svi za jednog i jedan za sve!

Play ponuda

Više s weba